havadurum

TFF'de istifa sancıları

885

 Türkiye Futbol Federasyonu`nda (TFF) kazanlar kaynıyor. Başkan Nihat Özdemir`in göreve devam etmesinin zor olduğu; en fazla bu sezonu tamamlayıp Haziran`da koltuğu bırakacağı iddia ediliyor. Edinilen bilgilere göre, `Nihat Abi` formülü tutmadı. Yumuşak başlı tutumuyla federasyonda otoriteyi bir türlü kuramayan Özdemir, yol ayrımına geldi. Gerek yönetim kurulunda gerekse profesyonel kadrolarda Özdemir`in tamamıyla kendisinin belirlediği bir ekibin olmayışı da yaklaşık 6 aylık dönemde başarısız olmasına neden oldu. Limit tartışmaları ve MHK`nın başarısız yönetimi de Özdemir`i zayıflattı.Buna bir de iç ve dış muhalefet eklendi. 

FETÖ davasında hüküm giyen oğlunun kayınpederi eski korgeneral Metin İyidil konusu da Özdemir için bir handikapa dönüştü.
Müebbet alan İyidil, hakkında istinaf mahkemesi beraat kararı vermişti. Ancak savcılığın itirazı sonucu tekrar tutuklama kararı çıkınca Özdemir`in oğlu ve gelini, İyidil`i sakladıkları ididasıyla gözaltına alınmış, daha sonraysa serbest bırakılmışlardı.
Haber Merkezi
Paylaş