TFF, talimat yayınladı

656
TFF`nin, ASKF`ler ile BAL takımlarına gönderdiği yazının metni şöyle; "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 11. sezonu düzenlenecek Bölgesel Amatör Lig`e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı`na göndermeleri gerekiyor.
 
Spor Toto BAL`a 2020-2021 sezonunda 268 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 128`i geçen sezon BAL`da yer alan takımlardan, 140`ı ise ilk kez Bölgesel Amatör Lig`de yer alacak yerel lig takımlarından oluşuyor.
 
2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig`e Katılım Genel Esasları belirtilmekte olup, bu esaslar doğrultusunda, lige katılma hakkı bulunan kulüplerin katılım belgelerini en geç 31 Aralık 2020 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı`na göndermeleri gerekiyor.
 
2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Statüsü ile Lisans Vize ve Transfer İşlem tarihleri, lige katılması kesinleşen takımların saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacaktır. Ligin başlama tarihi o anki pandemi şartlarına göre ilgili kurum ve kuruluşların görüş ve önerileri doğrultusunda belirlenecek olup, takımlara müsabakalar başlamadan önce hazırlık çalışmaları yapabilmeleri için yeterli süre verilecektir".
(Cahit Göveren)
Paylaş