Tel deyip geçmeyin!

Tel üretimi ve montajı konusunda Çanakkale de tek olan Pehlivan Tel Sanayi PVC, Galveniz tellerin yanı sıra, beton direk, boru direkli çit, dekoratif panel çit imalatı ve uygulaması alanlarında hizmet veriyor. Pehlivan Tel Sanayi sahibi Mazlum Bozkurt, Güven, kalite ve dürüstlük ilkeleri ile hizmet verdiklerini ifade etti.

463
 
Çanakkale de başta tel üretimi ve montajı olmak üzere direk imalatı ve montaj alanlarında da başarılı çalışmalar yapan Pehlivan Tel sanayi alanında uzman kadrosu ile çalışmalarını sürdürüyor. Pehlivan Tel Sanayi sahibi Mazlum Bozkurt, Çanakkale de devlet kurumları ve özel sektörde bir çok firmaya çözüm ürettiklerini ifade etti. Bozkurt üretim tesisi ve montaj alanında Çanakkale de tek olduklarını bildirdi.
 
 
 
“Sektördeki köklü firmayız”
Firmanın kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Pehlivan Tel Sanayi sahibi Mazlum Bozkurt; “Pehlivan Tel, TSE normlarına uygun tel örgü, dokuma, beton direk, galvaniz direk, boru malzemelerini üretim faaliyetine 1987 yılında başlamıştır. Tel örgü, kafes tel, beton direk sektöründe Çanakkale başta olmak üzere komşu illerimize hizmet vermekteyiz” dedi.
 
Bozkurt şunları söyledi; “Pehlivan Tel olarak, müşterilerimize, daima çağdaş, kalıcı, kaliteli ve aynı zamanda ekonomik hizmet vermeyi, gelişen teknoloji - müşterilerinin ihtiyacı - kalite ve ekonomiyi birleştirerek en uygun ve ideal çözümleri sunarak hergün gelişmekte olan bir firmayız. Firmamız faaliyette bulunduğu tüm alanlarda, TSE standartlarına uygun malzeme kullanarak, sahip olduğumuz fabrikamızda üreterek; sektörde en seçkin ve başarılı olmaya adaydır. Düzeyli bir çalışma ortamında, topluma, çevreye ve çalışanlarına saygılı, sorumluluğunun bilincinde olan her zaman, teknolojinin bütün imkanlarını kullanmak, üstün kaliteli malzeme ve hizmet sunmak amaç edinmiştir. Tüm faaliyetlerimizin temelinde müşteri odaklılık ve müşteri memnuniyeti esastır. Her türlü arazi, arsa, bağ, bahçe, zeytinlik, çiftlik gibi yerlerin çevresini tel örgü ve beton veya galvaniz borularla daha fazla güvenliğini artırmak. Ayrıca sahip olduğunuz arazinin, bağın, bahçenin, tesisin, evin çevresinin sınırlarını belirtmek, olası basit tehlikelerden korumak ve hoş bir görüntü kazanmasını sağlamak amacıyla çalışmalarımız sürdürmekteyiz.”
 
 
 
“Üretimi tesislerimizde yapıyoruz”
Üretimleri ile ilgili bilgiler de veren Mazlum Bozkurt şunları söyledi; “Sınırsız kullanım alanı, Kolay montaj imkanı ve estetik görünümü, paslanmaya karşı, kaliteli sıcak daldırma Galvanizli telden ve PVC kaplı telden imal edilen, Rulo halinde, yükseklik ve uzunluk limiti olmaksızın, istenilen ölçülerde hazırlanıp müşteri hizmetine sunulabilen, Her türlü direk kullanılarak uygulama imkanına sahip olan, İstenilen göz aralığı ve tel kalınlığında üretim imkanı sağlayan ekonomik, emniyetli, şık, uzun ömürlü ve Yüksek malzeme kalitesine sahip, üretimi esnasında ve sonrasında, teller sökülmez ve dağılmaz nitelikte olan, herhangi bir noktasından kesilmesi durumunda, kesiğin ilerlememesi özelliğine de barındıran Galvaniz teller ve PVC tel üretimi yapıyoruz. Ayrıca, beton direk imalatı ve uygulaması, boru direkli çit imalatı ve uygulaması dekoratif panel çit imalatı ve uygulaması da yapmaktayız. Bu ürünlerde sınırsız kullanım alanlarına sahiptir. Ayrıca, Panel çit’i oluşturan yatay ve dikey çubukların kesit kalınlıkları ve presle uygulanan bükümler malzemeye dekoratif form, darbelere karşı mukavemet ve dik duruş sağlar. Güvenliğin yanı sıra, dekoratif yapısıyla binalarınızın çevresinde görsel kirlilikten uzak, estetik ve yapılarınıza prestij katan bir sınır perdesi oluşturur. Panel çitler ve bağlantı direkleri korozyona karşı en uygun kesitte imal edilmiştir. Panel çitler üzerine, koruyucu galvanizleme işlemi yapılıp daha sonra doğal şartlara karşı dayanıklı, Polyester esaslı boya, elektrostatik fırınlama sistemiyle uygulanmıştır. Ekonomik, emniyetli, şık, uzun ömürlü ve yüksek malzeme kalitesine sahiptir. Koruyucu kaplama sayesinde ürünlerimiz, paslanmaya ve renk solmalarına karşı uzun ömürlüdür. Tesislerin ve binaların geçici çevre ve güvenliğinin sağlanmasında panel çitlerimizin bağlantılarında kullanılan klipsler polyamit, cıvatalar bulunmaktadır.”
 
“Pehlivan tel tercih ediliyor”
Referansları arasında askeri tesislerden kaymakamlıklara, devlet dairelerine, park ve bahçelere kadar bir çok alan olduğunu bildiren Pehlivan Tel Sanayi sahibi Mazlum Bozkurt; “İnşaat firmaları, ağaçlandırma sahaları, Milli park müdürlüğü piknik tesisleri, Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 75.yıl parkı, Çanakkale Belediyesi çöp alanı, Çanakkale Devlet Hastanesi, çimento fabrikası, tarım alanları, Çanakkale Belediyesi hayvan Barınma merkezi, İl Çevre Müdürlüğü, Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü Bayramiç Hizmet Binaları, Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Barışkent Parkı ile çok sayıda özel tesis alanı, özel sektörün yapıları ve bahçelerinde kendi üretimimiz olan tel ve beton direkler kullanılmaktadır” dedi.
Paylaş