havadurum

Tekinoktay’dan adaylık açıklaması, “Beşiktaş’ın İhtiyacı Varsa Orada Oluruz”

Beşiktaş’ta olağanüstü seçimde eski başkan adaylarından Bir dönem Çanakkale Dardanelspor'un da Teknik Direktörlüğünü yapmış Hürser Tekinoktay, Radyospor’da adaylık konusunda açıklamalarda bulundu.

887

Beşiktaş’ta olağanüstü seçim kararı alındıktan sonra başkan adayları da belli olmaya başladı. Beşiktaş Divan Kurulu üyesi ve eski başkan adaylarından Hürser Tekinoktay, Radyospor’da katıldığı programda adaylık konusunda açıklamalarda bulundu. Bir dönem Çanakkale Dardanelspor'un da Teknik Direktörlüğünü yapmış Hürser Tekinoktay, olağanüstü seçimolduğuna dikkat çekerek, Beşiktaş’ın ihtiyaç duyduğu her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu söyledi. Takımın deplasmana götürülmesinden, hocaya destek olmaya, futbolcuların problemlerine kadar her şeyi yapabileceğini ifade etti.

Tekinoktay açıklamasından detaylar...

Tekinoktay, daha önce aday olduğu zaman Fikret Orman’ın karşısında kimse olmadığını ve Beşiktaş’ın sahipsiz kalmaması için hazırlandığını ifade ederek, “Takımı deplasmana götürecek kimse yok, götürürüz. Hocasına destek ol, oluruz. Burak için bahsediyorum. Efendim şu futbolcunun problemi var oraya git, gideriz. Beşiktaş’ın bu olağanüstü döneminde şu veya bu şekilde bırakıp gitmek zorunda kalan bir başkan var. Bu dönemde ne varsa onu yaparız. Orada bir problem yok. Daha önce de söyledim. Eğer kimse olmaz ise ve Beşiktaş’ın gerçekten bize ihtiyacı var ise. Şu anda aday çıktı, aday var. Ben daha önce aday olduğum zaman Fikret Orman’ın karşısında kimse yoktu ve Beşiktaş’ın sahipsiz kalmaması gerekirdi. Hazırlığımı yaptım, gittim sportif direktörlerle, Rasim hocayla, Toshack’la görüştüm. İkisiyle de anlaştık, Sergen’i de zaten seçimin ertesi günü açıkladım. Afrika’da kuracağımız futbol okulunun başındaki isim hazırdı, Almanya’da kuracağımız pilot takım, scoutun organizasyonun başındaki kişi hazırdı. Türkiye’de 3 tane pilot takımla anlaştık. Dardanelspor’la anlaştım, diğer ikisi dernek statüsünde olduğu için isim vermedim. Biz her şeyi hazırlamıştık. Yani planlı programlı yönetmeye talip olduk ve kimse yokken en iyi şekilde yöneteceğimizi söyledik. Hedef de koyduk dedik ki Beşiktaş Atletico Madrid seviyesine gelecek. En kısa zamanda üniversiteyi kuracağız, spor meslek lisesini kuracağız diye projelerimizi de açıkladık” dedi.

“Kurumsal yapının nerede ihtiyacı varsa orada oluruz”

Tekinoktay son olarak, “Biz o şekilde aday olduk. Şimdi olağanüstü seçimde aday da varsa bize ihtiyaç yok. Ama derse ki kurullar, disiplin, denetleme, divan kurulu, bu kulübün sana ihtiyacı var derse… Kulübün kurumsal yapısından bahsediyorum şahıslardan değil. Kurumsal yapının nerede ihtiyacı varsa orada oluruz. Onun dışında olağanüstü halde bunun siyasetini yapmanın gereği yok” sözlerine yer verdi. (Yusuf Sonkurt - Beşiktaş Postası)

Paylaş