Tek seçenek galibiyet

Yeteri kadar puan kaybeden Dardanelspor`un ilk maçta acilen 3 puana ihtiyacı bulunuyor. Bu sezon deplasmanda sevinç yaşayamayan Kırmızı-Beyazlı takım pazar günü İstanbul`da Pendikspor`u mağlup etmek için canını dişine takarak mücadele verecek. Çünkü, tehlike kapıda...

680
Dardanelspor sona eren transfer döneminde kadrosunu da takviye etmesine karşın beklediği sonuçları bir türlü alamadı. Haftalar birbirini kovaladı. Maratonun ikinci yarısı başladı. Rakipler puanları birer - üçer götürürken, Kırmızı-Beyazlı takım yarışın ikinci bölümünde oynadığı ilk 3 maçta sadece 1 beraberlik alabildi. Bu sonuçlar ise klasmanın dibinden kurtulmaya yetmedi.
Dardanelspor 21. hafta maçında 16 Şubat 2014 pazar günü saat 13.30`da İstanbul`un 2500 seyirci kapasiteli Pendik Stadı`nda ligin vasat ekiplerinden Pendikspor`la karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı takım bu kritik maça Teknik Direktör Ahmet Duman yönetiminde sıkı bir tempoda hazırlanıyor. Hedef beraberlik değil, mutlak surette galibiyet. Boğaz ekibi çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. 2.lig`de tutunmak için en az 8 galibiyete gereksinimi bulunan Dardanelspor bu sezonun 20. haftası sonunda aldığı 3 puanlara bir yenisini eklemek için müacadele verecek.
 
21.Hafta Müsabaka Programı (16.02.2014 - 13:30)
TURGUTLU 7 EYLÜL TURGUTLUSPOR - İNEGÖLSPOR
TARSUS B.KOCAMAZ TARSUS İDMAN YURDU - GAZİOSMANPAŞA
ADNAN MENDERES AYDINSPOR 1923 - YENİ MALATYASPOR
G.YENİŞEHİR GÜMÜŞHANESPOR - KARTALSPOR
YUSUF ZİYA ÖNİŞ SARIYER - GİRESUNSPOR
PENDİK PENDİKSPOR - DARDANELSPOR A.Ş.
LÜLEBURGAZ 8 KASIM KIRKLARELİSPOR - HATAYSPOR
GAZİOSMANPAŞA TOKATSPOR - ÇANKIRISPOR
İZMİR ATATÜRK GÖZTEPE A.Ş. - KONYA ANDL. S.SPOR
Paylaş