Tavşanlı’da ‘Devrim’ Zamanı

Bank Asya 1. Lig`de, Teknik Direktör Cengiz Seçsev`in sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden TKİ Tavşanlı Linyitspor, daha önce Çanakkale Dardanelspor`da top koşturup çalıştırıcılık da yapan Levent Devrim ile anlaştı.

425
Teknik Direktör arayışlarını sonlandırıp, en son 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig`de Kayseri Erciyesspor`u çalıştıran Levent Devrim ile prensipte anlaştıklarını belirten Atalay, Devrim`in Tavşanlı`ya gelerek kulüple sözleşme imzalayacağını söyledi.
 
Hatay`da 1969 yılında doğan Levent Devrim, Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ve Çanakkale Dardanelspor`da oynadıktan sonra 2003 yılında futbolu bıraktı. 2004-2005 sezonunda Tarsus İdmanyurdu`nda teknik adamlık kariyerine başlayan Devrim, 2009 yılına kadar Eskişehirspor, Çanakkale Dardanelspor, İzmirspor, İnegölspor ve Yimpaş Yozgatspor`u çalıştırdı. 2009-2010 sezonunun ilk yarısında Kayseri Erciyesspor`un başına geçen Devrim, ikinci yarıda aldığı sonuçlarla takımın Bank Asya 1. Lig`de kalmasına katkı sağladı.
 
Altay`a Yeni Teknik Direktör
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup`ta mücadele eden Altay`da, yönetim tarafından Teknik Direktör Ekrem Al`ın görevine son verilerek yerineToprak Kırtoğlu`nun getirildiği bildirildi.
 
Altay Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, kulüp yönetim kurulunun Teknik Direktör Ekrem Al ile yolların ayrılmasına karar verdiği belirtilerek, ``Teknik direktör Ekrem Al ile yollarını ayıran kulübümüz yönetim kurulu, Teknik Direktör Toprak Kırtoğlu ile her konuda anlaşma sağlamıştır`` denildi.
Paylaş