havadurum

Tasarımlarını sunacaklar

Çanakkale Belediyesi tarafından projelendirilen ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın 2011 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında desteklediği ÇABAM Tahta At Çocuk oyuncak Atölyesi projesi kapsamında Belediye Meclis Salonu’nda “Ürün Tasarımı ve Model Oluşturma Paylaşım Toplantısı” gerçekleştirildi.

353
Kreş yöneticilerinin, sosyal hizmet uzmanlarının ve Kardeş Kent Elçisi Tuğba Sakınmaz’ın da katıldığı toplantıda, proje koordinatörü Eray Vural katılımcılara öncelikle projenin ortaya çıkış aşaması ve resmi imza süreci hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra projenin amaçlarından ve nihai yararlanıcılarından bahsetti. Toplantıda ayrıca çocuk oyuncaklarının tarihçesi hakkında bilgi verilirken, ebeveynlerin günümüzde ahşap oyuncakları neden daha çok tercih etmesi gerektiği hakkında bilgilendirme yapıldı.
 
Toplantıda proje koordinatörü Eray Vural, projenin başlamasından itibaren kursiyerlerin yaptıkları ve yapacakları ürünleri tanıttı. Vural ayrıca, katılımcılardan bu ürünlerin farklı yaş gruplarına göre düzenlenmesi, ürünlerin çocuklarımızın bedensel ve zihinsel, kültürel ve sosyal gelişimlerine nasıl daha çok katkı sağlayacak şekilde geliştirilmesi gerektiği üzerine fikirlerini ve düşüncelerini paylaşmalarını, varsa kendi oyuncak tasarımlarını sunmalarını istedi. Katılımcıların ve koordinatörün yaptığı karşılıklı fikir alışverişinden sonra tasarlanan ve yeni yapılacak ürünler nihai hale getirilerek toplantı sona erdi.
Paylaş