havadurum

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden Vali Aktaş’a ziyaret

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Tapu Müdürü Burhan Özsoy, Kadastro Müdür V. Halis Solmaz, Tapu Müdür Yardımcısı Gökhan Taş ve Tapu Müdürlüğünde Tekniker Aliye Demirbilek’i makamında ağırladı.

375

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 177’üncü kuruluş yıl dönümünde Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ziyaret edildi. Tapu Müdürü Burhan Özsoy, Kadastro Müdür V. Halis Solmaz, Tapu Müdür Yardımcısı Gökhan Taş ve Tapu Müdürlüğünde Tekniker Aliye Demirbilek, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyarete bulundu. Aktaş, Tapu Müdürü Burhan Özsoy, Kadastro Müdür V. Halis Solmaz ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Proje ve çalışmalar hakkında bilgi verildi

Tapu Müdürü Burhan Özsoy, Kadastro Müdür V. Halis Solmaz, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün çalışmaları ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 177’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri hakkında Vali İlhami Aktaş’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, Türkiye’nin köklü ve önemli kuruluşlarından birisi olan Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın 177’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Tapu Müdürü Burhan Özsoy, Kadastro Müdür V. Halis Solmaz ve tüm personele çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş