Taekwondo Şampiyonası

Gençlik ve Spor İl Başkanlığı İller Karma Taekwondo Şampiyonası 5 kentin katılımı ile Çanakkale Anafartalar Spor Salonunda yapıldı. Bursa Sağlıkgücü şampiyon oldu.

408
 
Taekwondo Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık organizasyonla ilgili olarak şöyle konuştu:
 
“Şampiyonaya Çanakkale’nin yanı sıra Edirne, Balıkesir, Kırklareli, Bursa illerinden 152 sporcu katıldı. Müsabakada kıyasıya bir mücadele oldu. Bursa Sağlıkgücü Taekwondo Takımı 8 birincilik, 1 ikincilik, 8 de üçüncülük alarak 66 puanla birincilik kürsüsüne çıktı. 41 puan toplayan Çanakkale Anafartalar Spor Kulübü 2. olurken, 33 puanla Kırklareli Spor Kulübü 3. oldu.
 
Bu tür şampiyonalar sporcularımızın teknik, taktik ve tecrübelerinin gelişme kaydetmesi açısından hem bu spor alanı için hem de sporcularımız için önemli bir fırsat oluyor. Bu organizasyonun Samsun’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası öncesi yararlı olduğunu düşünüyorum. Sporcularımızın için bilgi, beceri ve tecrübelerini arttırmak, heyecanlarını yenme konusunda bir aşama olmuştur.
 
Şampiyonada bizleri yalnız bırakmayıp, destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Nüammer Uslu ve İl Genel Meclisi Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Nurkan Şanda’ya şükranlarımı sunuyorum.”
Paylaş