havadurum

Sürücülere park uyarısı…

İl Emniyet Müdürlüğü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle kentte bir dizi trafik önlemi aldı.

423
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri nedeniyle bazı yollarda araçlara park yasağı geldi. Alınan önlemler hakkında kamuoyunu bilgilendiren yetkililer; “Çanakkale Deniz Zaferinin 97. yıldönümü ve Şehitlikleri Anma Günü, 17–18 Mart 2012 tarihlerinde ilimizde kutlanacak olup, yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda misafirin geleceği değerlendirilmekte ve ilimizde aşırı araç Trafiği olacağı düşünülmektedir.
 
Bu nedenle 17–18 Mart 2012 tarihlerinde ilimiz Atatürk Caddesi, İnönü Caddesi, Cumhuriyet Bulvarı, Demircioğlu Caddesi, Kayserili Ahmet Paşa Caddesi, Balıkesir Caddesi, Pirireis Caddesi, Troya Caddesi, Gazi Bulvarı, Mehmet Kaptan Sokak, Yalı Caddesi, Fetvane Sokak, ve Şehit Gürol Caddesi’ne araç park edilmesine kesinlikle müsaade edilmeyecektir.
 
Çanakkaleli Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için belirlenen günlerde yukarıdaki güzergâhlara araç park etmemelerini, görevlilerimizin ikaz ve işaretlerine uymalarını rica ederiz” dediler.
Paylaş