Süreyya Yalçın kimdir? Süreyya Yalçın’ın hastalığı ne?

Süreyya Yalçın’ın kim olduğu sorusu merak ediliyor. Peki Süreyya Yalçın kimdir? Hastalığı ne?

3571

Son dönemde zayıf görüntüsüyle adından sıkça söz ettiren Süreyya Yalçın'ın hayatı gündeme geldi. Sosyal medyada sıklıkla geçen isimlerden biri olan Süreyya Yalçın hakkında merak edilenler…

Süreyya Yalçın kimdir?

1984'de doğan Süreyya Yalçın, servetiyle Forbes listesine de girmeyi başardı. 2005'te Kerem Dürüst, 2008'de Önder Bekensir'le evlenen Süreyya Yalçın, 2016'da da Antakyalı iş insanı Ozan Baran ile hayatını birleştirdi. Süreyya Yalçın 2016 yılından beri ABD'nin Miami şehrinde yaşamını sürdürüyor. 2008 yılında hayata gözlerini yuman Faruk Yalçın'ın kızı olan Süreyya Yalçın, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın da kuzenidir. Aslen Diyarbakır Ergani'li olan merak edilen isim, servetiyle Forbes listesine de girmeyi başarmıştır. 2005 yılında Kerem Dürüst, 2008 yılında Önder Bekensir ile evlilik yaşayan Süreyya Yalçın, 2016 yılında ise Antakyalı işadamı Ozan Baran ile evlenmiştir.

Süreyya Yalçın’ın hastalığı ne?

Süreyya Yalçın, sosyal medyadan kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Süreyya Yalçın, anoreksiya ya da blumia hastası olduğuna dair sorulara yanıt vererek sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Tatil için ABD'den Bodrum'a gelen ve tatiline kaldığı yerden devam eden Yalçın, hakkında yapılan yorumlara, 4.9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yanıt verdi. Yalçın “Herkes zayıflığımı konuşuyor. Beni merak etmeyin. Ben sağlıklı ve mutluyum” ifadelerini kullandı. Süreyya Yalçın’ın bu yanıtının ardından Seda Akgül’den yanıt gecikmedi.

“Müdahale etmemek ölüme terk etmektir”

Seda Akgül ise Süreyya Yalçın'ın her fırsatta kendisine nazar boncuğu emojisiyle destek olan eşine yanıt vererek "Müdahale etmemek ölüme terk etmektir. Gözünüzün önünde canlı canlı eriyip gidiyor. Eşinin acil psikiyatrlarla görüşüp rapor alması, sağlığına müdahale edilmesi gerekir" ifadelerini kullandı.

(Nilay Günay)

Paylaş