havadurum

Süper Lig’de 2. Hafta Heyecanı! İşte 2. Hafta Maçların Tarihleri, Saatleri, Hakemleri ve Detayları

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında oynanacak maçlara dair bilgiler, istatistikler, yorumlar ve tahminler bu haberde. Galatasaray-Trabzonspor derbisinden Beşiktaş-Pendikspor maçına, Fenerbahçe-Samsunspor karşılaşmasından diğer mücadelelere kadar tüm detaylar haberimizde...

1059

Süper Lig’de Derbi Heyecanı

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında oynanacak en önemli maç, şampiyonluk yarışının iki güçlü adayı Galatasaray ile Trabzonspor arasında olacak. 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan iki takım da, sezona galibiyetle başlamıştı. Galatasaray, Kayserispor’u deplasmanda 0-0 berabere kalarak, Trabzonspor ise Antalyaspor’u evinde 1-0 yenerek 3 puanın sahibi olmuştu.

Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki maçın hakemi ise FIFA kokartlı Atilla Karaoğlan oldu. Karaoğlan, geçen sezon Süper Lig’de 18 maç yönetmiş ve bu maçlarda ortalama 4.1 sarı kart, 0.3 kırmızı kart göstermişti. Karaoğlan’ın yönettiği son Galatasaray-Trabzonspor maçı ise 2019-2020 sezonunda oynanan ve 1-1 biten karşılaşmaydı.

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan son 10 lig maçında ise ev sahibi takımın galibiyeti bulunmuyor. Bu maçlarda Galatasaray’ın 3, Trabzonspor’un ise 2 galibiyeti var. Geri kalan 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki son galibiyet ise geçen sezon Trabzonspor’un evinde aldığı 4-1’lik zaferdi.

Beşiktaş Zirveye Ortak Olmak İstiyor

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında bir diğer dikkat çeken maç ise Beşiktaş ile Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşma. Beşiktaş, ilk haftada Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 1-0 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Pendikspor ise Hatayspor’a evinde 5-1 gibi farklı bir skorla yenilerek hayal kırıklığı yaratmıştı.

Beşiktaş ile Pendikspor arasındaki maçın hakemi ise Kadir Sağlam oldu. Sağlam, geçen sezon Süper Lig’de 17 maç yönetmiş ve bu maçlarda ortalama 3.9 sarı kart, 0.2 kırmızı kart göstermişti. Sağlam’ın yönettiği son Beşiktaş-Pendikspor maçı ise 2018-2019 sezonunda oynanan ve Beşiktaş’ın 4-1 kazandığı karşılaşmaydı.

Beşiktaş ile Pendikspor arasında oynanan son 10 lig maçında ise Beşiktaş’ın üstünlüğü göze çarpıyor. Bu maçlarda Beşiktaş’ın 8, Pendikspor’un ise sadece 1 galibiyeti var. Geri kalan 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki son galibiyet ise geçen sezon Beşiktaş’ın deplasmanda aldığı 3-0’lık zaferdi.

Fenerbahçe Samsunspor’u Konuk Ediyor

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasının bir başka önemli maçı ise Fenerbahçe ile Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşma. Fenerbahçe, ilk haftada Gaziantep FK’yı deplasmanda 2-1 yenerek sezona galibiyetle başlamıştı. Samsunspor ise Sivasspor ile evinde 1-1 berabere kalarak 1 puan almıştı.

Fenerbahçe ile Samsunspor arasındaki maçın hakemi ise Volkan Bayarslan oldu. Bayarslan, geçen sezon Süper Lig’de 19 maç yönetmiş ve bu maçlarda ortalama 3.8 sarı kart, 0.3 kırmızı kart göstermişti. Bayarslan’ın yönettiği son Fenerbahçe-Samsunspor maçı ise 2012-2013 sezonunda oynanan ve Fenerbahçe’nin 4-0 kazandığı karşılaşmaydı.

Fenerbahçe ile Samsunspor arasında oynanan son 10 lig maçında ise Fenerbahçe’nin galibiyet sayısı daha fazla. Bu maçlarda Fenerbahçe’nin 6, Samsunspor’un ise 2 galibiyeti var. Geri kalan 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki son galibiyet ise yukarıda bahsedilen Fenerbahçe’nin evinde aldığı 4-0’lık zaferdi.

Diğer Maçlar

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında oynanacak diğer maçlar ise şöyle:

18 Ağustos Cuma

21.00 İstanbulspor - Kayserispor (Hakem: Sarper Barış Saka)

21.00 Antalyaspor - Konyaspor (Hakem: Ali Şansalan)

19 Ağustos Cumartesi

19.15 Çaykur Rizespor - Corendon Alanyaspor (Hakem: Yiğit Arslan)

21.45 Hatayspor - Kasımpaşa (Hakem: Mert Güzenge)

20 Ağustos Pazar

19.15 Rams Başakşehir - Fatih Karagümrük (Hakem: Burak Şeker)

21.45 Gaziantep FK - Sivasspor (Hakem: Arda Kardeşler)

21 Ağustos Pazartesi

21.00 Ankaragücü - Adana Demirspor (Hakem: Cihan Aydın)

Paylaş