Sultanların dikkati çekildi!

Voleybol 2.lig Temsilcisi Çanakkale Belediyespor ard arda aldığı yenilgilerle hayal kırıklığı yarattı...

627
Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan olumsuz sonuçlar nedeniyle yönetim olarak rahatsız olduklarını ifade ederek “Başarısızlığa tahammülümüz kalmadı. Takımımızın Play-Off’a yükseleceğine inanıyoruz. Artık tüm maçlarımızı kazanmalıyız” dedi.
 
 
Son hafta maçında, dış salonda Salihli Belediyespor’a 3-1 yenilerek, 1.lige yükselme Play-Off grubunu tehlikeye sokan Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı şaşkınlık yarattı.
 
Art arda gelen Sarıyer ve Salihli yenilgileriyle sezonun beşinci mağlubiyetini alan, klasmanda da hedeflenen ilk 4 sıranın dışında kalan Mavi-Beyazlı Kulübün bugün geldiği noktayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan İsmet Güneşhan şöyle konuştu; “Öncelikle ifade edeyim ki, bu başarısız sonuçlara rağmen, yönetim olarak bizler teknik heyet ve sporcularımıza güveniyoruz. 3-1 kaybettiğimiz Salihli Belediyespor maçının ardından Antrenörümüz Vedat Mekik’ten bir rapor istedik. Ayrıca, sporcularımızla toplu olarak ve bire bir görüşmelerimiz oldu. Kendilerini uyardık. Radikal sayılabilecek kararları yürürlüğe koyduk. Gerçek şu ki, hesapta olmayan yenilgilerle sarsıldık. Bizim takımımızın gücü bu değil. Kazanmamız gereken bazı maçlardan yenilgi ile ayrıldık. Artık, mağlubiyet kredimiz kalmadı. Bundan sonra normal sezonun bitimine kadar oynayacağımız tüm maçlardan gülerek ayrılmak istiyoruz. Herkes kendisine çeki düzen vermelidir. Takımımız ilk yarı sonunda nasıl ilk 4’ün içinde yer aldıysa, sezon sonunda da aynı başarıyı yinelemek zorundadır. Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı  2.ligde yer alan ekipler içinde spor kültürü ve mevcut tecrübesiyle  en önde gelen kulüplerden birisidir. Bu bilinç ve inançla Play-Off grubuna yükseleceğimize inanıyorum”
 
Çanakkale Belediyespor Voleybol Bayanlar takımı 5 Şubat 2012 pazar günü saat 16.00’da 18 Mart Spor Salonu’nda İzmir temsilcisi lider Karşıyaka ile karşılaşacak. İlk yarıda İzmir’de oynanan müsabakayı Yeşil-Kırmızılı ekip 3-0 kazanmıştı.
Paylaş