Sultanlara kahvaltı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Ç.Belediyespor`un Türkiye Bayanlar 1.Ligine yükselmesi nedeniyle filenin sultanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Marina Restaurant`ta verilen kahvaltıya Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, Yönetim Kurulu üyeleri, şampiyon voleybolcular ve basın mensupları katıldı

833
File`nin sultanlarına verilen kahvaltıda konuşan Çanakkale Belediye BaşkanıÜlgür Gökhan, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi`nin, dünyanın en önemli ligi olduğunu belirterek, "Biz bu lige çıktık" dedi. Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi`ne yükselenÇanakkale Belediyespor`un yönetici ve oyuncularıyla kahvaltıda bir araya gelen Gökhan, Çanakkale`nin, kısıtlı olanaklarıyla belediye desteği ve İçdaş`ın katkılarıyla karınca kaderince bir takım olarak yıllardır mücadelesini sürdürdüğünü söyledi.
 
 
Takımın, abartmadan, işi çok büyük maliyetlere dökmeden, inanç ve azimle emeklerinin karşılığını almak adına bu mücadeleyi sürdürdüğünü dile getiren Gökhan şunları söyledi. " Aslında biz birkaç sene önce çıkmalıydık, ama sonuçta bu bir mücadele. Bu yıla nasipmiş. İşte 111 bin nüfuslu bir şehir, belediye ve İçdaş el birliği içinde akıllı ve dikkatli davranarak, başarılı olmanın yollarını arayacağız Bu, Çanakkale`nin çok önemli bir reklamıdır."
 
Paylaş