Sultanlara güven tam!

Güçlü rakiplere karşı mükemmel mücadele eden Çanakkale Belediyespor yapılan küçük hatalarla kazanabileceği maçlardan mağlubiyetle ayrılıyor. Ancak, kulübün tüm unsurları ligde kalınılacağına inanıyor.

602
Türkiye Bayanlar Voleybol 1.liginde ikinci sezonunu yaşayan Çanakkale Belediyespor art arda oynadığı kritik maçlarda, çok direnmesine ve istemesine rağmen salonu yenilgilerle terk etti. Anafartalar Spor Salonu`nda oynadığı son maçta Galatasaray Daıkın`e kök söktüren filenin Mavi-Beyazlı takımı kazanabileceği karşılaşmayı bireysel hatalar ve bazı talihsizlikler nedeniyle 3-1 kaybetti. Puan alamadı. Müsabakanın setleri; 23-25, 25-23, 22-25, 24-26 sonuçlandı. Çanakkale Belediyespor 8 Şubat 2015 pazar günü saat 14.00`de Trabzon Beşikdüzü Spor Salonu`nda ligde ilk yılını geçiren Trabzon İdman Ocağı takımı ile karşılaşacak.
 
İstenmeyen olaylar
Çanakkale Anafartalar Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın dördüncü setinde Çanakkale Belediyespor 8-7 önde iken taraftarlar arasında çıkan tartışma nedeniyle maç yaklaşık 15 dakika durdu. Bu sürede spor olgusuna yakışmayan hareket ve tezahüratları nedeniyle Galatasaray taraftarı için hakem Arzu Emiroğlu iki kez anons yaptırdı.
 
Gençler 2. etap maçlarında
Bayanlar Voleybol 1.liginde takımı olan kulüplerin katıldığı Gençler Ligi (Bayan) müsabakalarının ikinci aşama maçları İstanbul 50. Yıl Spor Salonu`nda başladı. Dün Fenerbahçe ile karşılaşan Çanakkale Belediyespor Genç Takımı bugün (3 Şubat) 11.00`de Trabzon İdman Ocağı, 4 Şubat 11.00`de Sarıyer, 6 Şubat 15.30`da Yeşilyurt, 7 Şubat 15.30`da Vakıfbank, 8 Şubat 17.00`de İlbank ile karşı karşıya gelecek.
Paylaş