havadurum

Sultanlar turda kararlı

665

 Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı 14 sporcusuyla Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gece otobüsle İstanbul’a hareket edecek. Kafile, İstanbul’dan aynı gün kalkacak 10.00 uçağı ile Bosna Hersek’e uçacak. Kupayı kazanan takımın 2018 CEV Challenge Kupasına katılma hakkı elde edeceği turnuva 29 Eylül 2017 tarihinde Bosna Hersek ev sahipliğinde başlayacak.

Lig usulüne göre tek maç üzerinden oynanacak kategorideki ilk rakip turnuvanın favori takımlarından Romanya’dan Dinamo Bucuresti oldu. 29 Eylül 2017 Cuma günü TSİ 16.00 ‘da grubun ilk mücadelesine çıkacak olan Boğaz’ın Sultanları grup maçlarının ardından yarı final ve final oynamak istiyor. Çanakkale Belediyespor çalışmalarını Baş Antrenör Üzeyir Özdurak yönetiminde günde çift idman ve yaptığı hazırlık karşılaşmaları ile sürdürüyor..
 
 
‘Her çocuk özeldir Turnuvası’
Ankara’nın Başkent Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Her çocuk özeldir’ Voleybol Turnuvasına katılan Çanakkale Belediyespor organizasyonda Üçüncü oldu.  Turnuvada ev sahibi Halkbank averajla Birinci, Zarachie Odintsova (Rusya) İkinci ve Aris (Yunanistan) takımı da Dördüncü sırada yer aldı. Çanakkale Belediyespor Kulübü’nden  Şule Yetimoğlu ile En İyi Libero ödülünü kazandı.
Oya Koyuncu
Paylaş