havadurum

Sultanlar kararlı

Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımının "1.lig Hoş Geldin " demesine ramak kaldı

505
Kocaeli`deki Play-Off yarı final grubundan başarıyla çıkan Mavi-Beyazlı takım Alanya`da 14,15,16 Nisan 2013 tarihlerinde oynanacak finallerde 1.lig vizesi almak için mücadele verecek
Önce, normal sezonda 12 takımdan oluşan 2.lig A grubunda mücadele verdiler. Bu grupta ilk 4 takım arasına girerek, Play-Off`a yükseldiler. Yarı finaller; Çanakkale Belediyespor, Karşıyaka, Trabzon İdman Ocağı ve Pursaklar`ın katılımıyla Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu`nda oynandı. İlk maçta Karşıyaka`ya çok zorlu geçen setlerle, talihsiz şekilde 3-0 mağlup oldular. File`nin Çanakkaleli sultanları sadece 1 müsabaka yitirmiş, ancak inançlarını kaybetmemişti. Nitekim; art arda oynadığı maçlarda Trabzon İdman Ocağı`nı 3-1, Pursakları da 3-0 yenip, ismini Karşıyaka ile birlikte final grubuna yazdırmasını bildi. Yarı finallerin diğer grubunda başarılı olan Halk Bankası ile Salihli Belediyespor da final oynama hakkı kazandı. Şimdi sıra geldi son raunda. Çanakkale Belediyespor, Karşıyaka, Halk Bankası ve Salihli Belediyespor Alanya`da 14,15,16 Nisan tarihlerinde oynanacak 4`lü finallerde lig sistemine göre kıyasıya mücadele verecekler. Ara verilmeden yapılacak zorlu müsabakalarda puan ve set açısından en başarılı 2 takım sezon hedefi olan Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligine yükselecek. Yıllardan bu yana bu amaç doğrultusunda büyük çaba harcayan Çanakkale Belediyespor`un bu hedefini gerçekleştireceğini umuyoruz. File`nin Mavi-Beyazlı sultanları, yolunuz açık, kategoriniz 1.lig olsun. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan`a, Yönetim Kurulu`na, Antrenör Vedat Mekik`e ve sizlere güvenip, inanıyoruz.
 
 Güneşhan "1.lige yükseleceğiz"
Takımının Play-Off grubunda başarılı olup, finallere çıkmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Çanakkale Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan yıllardan buyana 1.lige yükselmeyi hedef edindiklerini belirterek " Bu yolda birinci ve ikinci etapları geçtik. Şimdi sıra geldi finallere. Yeni sezonda 1.ligde olmak tüm Çanakkale`yi çok mutlu edecek. Yıllardan buyana yarım kalan amacımızı gerçekleştireceğimize inanıyorum. Çanakkale`ye; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi üst düzey takımların gelmesini sağlayacağız. Böylelikle, Çanakkale Anafartalar Spor Salonu`nda oynayacağımız müsabakalarda voleybol şöleni yaşayacağız. 1.lige çıkmamız halinde takımımıza hak ettikleri ödüllerini de vereceğiz" dedi.
Olay Spor
Paylaş