Sultanlar hedefe odaklı

826

Bu sezon 12 takımlı Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Lig A grubunda zirve mücadelesi veren ve normal sezonun ilk yarısını topladığı 26 puanla üçüncü sırada tamamlayan Çanakkale Belediyespor, 11 maçlık birinci devre periyodunda (9 galibiyet-2 mağlubiyet) elde ettiği olumlu sonuçlarla dikkat çekmeyi başardı. Birinci aşama maçları sonunda klasmanda ilk 4 sırayı alacak takımların Play-Off grubuna yükseleceği kategoride, Mavi-Beyazlı kızlar şimdilik de olsa bu hedefini gerçekleştirdi. Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Lig`de 23 Ocak 2021 tarihine kadar sürecek devre arası tatili yaşanacak. Çanakkale Belediyespor, bu tarihte start alacak ikinci yarının birinci maçında Anafartalar Spor Salonu`nda ilk devrede İzmir`de talihsiz şekilde mağlup olduğu Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak.
(Cahit Göveren)

Statü
I.ETAP;
Kadınlarda A ve B gruplarında 12`şer takım yarışacak. Her grup, maçlarını kendi arasında deplasmanlı çift devreli lig sistemine göre oynayacak. Bu müsabakalar sonunda A ve B gruplarında 1., 2., 3. ve 4. (Birinci, İkinci, Üçüncü ve Dördüncü) sırayı elde eden toplam 8 takım, Yarı Finallere katılmaya hak kazanacak. I.Etap müsabakaları sonunda A ve B Gruplarında son üç sırayı alan takımlar (10., 11., 12. ) 2.lige düşecekler. (Toplam 6 takım).

YARI FİNAL: Federasyonca iki gruba ayrılan takımlar, yine Federasyonca belirlenen bir ilde tek devreli lig usulüne göre turnuva maçları oynayacak. Yarı Final gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Final Grubuna katılmaya hak kazanacak.

Teknik Heyet;
Vedat Mekik: Baş Antrenör
Sezgin Karpuz: Yardımcı Antrenör
Hilmi Barış: Fizyoterapist
Ceren Işıkel: İstatistik Antrenörü
Burak Amuca: Alan Antrenör


Paylaş