Sultanlar deplasmana çıkıyor

Kenti voleybol ve basketbolda Türkiye Liglerinde temsil eden Çanakkale Belediyespor, Bigaspor ve Yeşil Bayramiçspor bayan takımları hafta sonunu dış salonlarda geçirecek

720
Çanakkale Belediyespor
Mücadele verdiği Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Liginde geçen hafta 18 Mart Spor Salonu`nda İzmir ekibi Rota Koleji Gazi Gençlik`i 3-1 mağlup eden Çanakkale Belediyespor 27 Ocak 2013 pazar günü saat 14.00`de İzmir Atatürk Spor Salonu`nda bu kez Arkas ile karşılaşacak. İki takımın ilk yarıda Çanakkale`de oynadığı maçı Mavi-Beyazlılar rahat bir oyunla 3-0 kazanmıştı.
 
Bigaspor
Geçen hafta sonu Biga İçdaş Spor Salonu`nda tecrübeli ve iddialı Balıkesir ekibi Güre Belediyespor`a 77-42 yenilen Bigaspor Kadınlar Basketbol Takımı hafta sonunu dış salonda geçirecek. Bu sezon ilk kez Türkiye Kadınlar Basketbol 2.liginde yer alan Bigaspor 27 Ocak 2013 pazar günü saat 15.00`de Edirne Mimar Sinan Spor Salonu`nda hedefli Edirnespor`la karşı karşıya gelecek. Bigaspor ligde oynadığı 14 maçta 10 mağlubiyet, 4 de galibiyet aldı.
 
Yeşil Bayramiçspor
Hedefi Play-Off olan ve geçen hafta ilk yarısı sona eren Türkiye Bayanlar Voleybol 3.liginde başarılı sonuçlara imza atan Yeşil Bayramiçspor, maratonun ikinci devresine deplasman maçıyla başlıyor. File`nin Yeşil-Beyazlı sultanları 27 Ocak 2013 pazar günü saat 16.00`da İstanbul`un Hasan Doğan Spor Salonu`nda kozlarını Bahçelievler takımı ile paylaşacak.
Paylaş