Sultanlar’ın kadrosu tamam

Mevcut oyuncu portföyünü baştan aşağı değiştiren Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı zorlu sezona yepyeni sporcularla hazırlanacak

1750
İsmet Güneşhan başkanlığında, Antrenör Üzeyir Özdurak yönetiminde 2014-2015 sezonunda Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde mücadele verecek Çanakkale Belediyespor, geçen sezonki kadrosunu 3 oyuncu dışında tamamen değiştirdi. Yerli ve yabancı elit sporcuları kadrosuna dahil eden Mavi-Beyazlı takım yeni sezona teknik heyet başta olmak üzere yeniden yapılandırılan kadro ile girecek. Ağustos ayının ilk bölümünde biraraya gelerek, topbaşı yapacak Çanakkale Belediyespor, sonraki zaman dilimi içinde değişik yer ve mekanlarda kamp çalışması gerçekleştirecek, oynayacağı hazırlık karşılaşmaları ile zorlu maratona kanalize olacak. Başkan İsmet Güneşhan Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde kalıcı bir kadro oluşturduklarını, alt yapıya da önem vererek, yerli ve yabancı genç oyuncuları portföylerine aldıklarını söyledi. Güneşhan "İnanıyorum ki, Çanakkale Belediyespor üst düzey takımların yer aldığı bu ligde ses getirecek sonuçlara imza atacak. Kurduğumuz teknik ve oyuncu kadrosuna inanıyor ve güveniyoruz." dedi.
 
Funda takımda kaldı
Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, iç transferde Funda Bilgi ile sözleşme yeniledi. Başkan İsmet Güneşhan, kulüp binasında düzenlenen imza törenindeki konuşmasında, Bilgi`nin geçen sezon üstün bir performans gösterdiğini, takımın ligde kalmasında büyük rol oynadığını söyledi. Sezon bitiminde oyuncuyla konuşup, anlaştıklarını aktaran Güneşhan, "Funda, bizim için önemli bir oyuncu. Geçen yıl yaşadıklarımızı bu sezon yaşamamak için hep birlikte çok çalışacağız. Funda emekli oluncaya kadar bizimle kalacaktır" dedi. Başarılı oyuncu Bilgi ise imzanın kendisi için formalite olduğunu ifade ederek, "Sezon bittikten sonra zaten başkanımla konuşmuş, el sıkışıp, anlaşmıştık. Kendimi burada evimde hissediyorum. Geçen sezondan daha güçlü oyuncu kalitesine sahibiz. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.
 
Ç.BLD.SPOR TAKIM KADROSU
FUNDA BİLGİ LİBERO
SKROMINA LAMAS PASÖR
EBRU MANDACI ORTA OYUNCU
GAMZE ERGİN ORTA OYUNCU
ASLI KÖPRÜLÜ 4 NUMARA
CEYDA AKTAŞ PASÖR ÇAPRAZ
AYŞE KILIÇ 4 NUMARA
MERVE TANIL PASÖR
HANDE KORKUT ORTA OYUNCU
KİNGA KASPRZAK PASÖR ÇAPRAZI
CEREN ÇAĞLAR ORTA OYUNCU
ESRA TINIĞ LİBERO
Paylaş