havadurum

Su sporlarında, İÇDAŞ damgası!

545

 İÇDAŞ Spor Kulübü`nden yapılan yazılı açıklama şöyle; " Uluslararası Rüzgâr Sörfü Birliği desteğiyle Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 2021 Techno 293 Plus Dünya Şampiyonası Bodrum-Muğla`da gerçekleştirildi.

Era Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen ve 9 ülkeden 47 sporcunun katıldığı Şampiyonada İÇDAŞ sporcusu Merve Vatan Kadınlar kategorisinde Dünya 2.`si olarak bizleri gururlandırdı.

İÇDAŞ Demir Çelik Tesisleri Direktörü ve aynı zamanda İÇDAŞ Spor Kulübü Başkanı olan Sayın Fuat Erkan Tekin sporcumuz Merve Vatan ve Antrenörümüz Onur Yalçın`ı İÇDAŞ Demir Çelik Tesislerinde ağırladı. Sporcumuz ve antrenörümüzü İÇDAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu adına tebrik eden Tekin : `Önümüzdeki günlerde Estonya`da gerçekleşecek Techno 293 Plus Avrupa Şampiyonası`ndan da dereceyle döneceğinize inanıyorum. Bundan sonraki hedefimiz 2024 Olimpiyatları. Siz sporcularımıza ve antrenörlerimize güveniyor, Olimpiyatlara da gideceğinize inanıyoruz. İÇDAŞ ailesi olarak sizleri kutluyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyoruz` dedi. Başkan Tekin, İçdaş Yönetim Kurulu Üyeleri Aslan Ailesinin ve İçdaş Genel Müdürü TarıkYegül`ün takdir ve teşekkürlerini ileterek antrenörümüz ve sporcumuzu ödüllendirdi."(Cahit Göveren)

Paylaş