havadurum

Spor kulüplerinden büyük destek

795

 TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın başlattığı `Milli Dayanışma Kampanyası`na 1 milyon 923 bin TL`lik katkıda bulunacaklarını açıkladı.
 
FENERBAHÇE
Corona virüs salgını nedeniyle açılan yardım kampanyasına duyarlılık gösteren Sarı-lacivertli kulüp, 5 Milyon lira ve 33 Bin yardım kolisi ile katılım gösterdi. 
 
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR
Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, corona virüs salgını nedeniyle başlatılan dayanışma kampanyasına 2 milyon 14 bin TL bağışladıklarını açıkladı.
 
ÇAYKUR RİZESPOR
Çaykur Rizespor Kulübü, başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 195.300 TL destek oldu.
 
GÖZTEPE
Bakanlar Kurulunun başlattığı destek kampanyası çağrısına kayıtsız kalmadı. Sarı-kırmızılılar, `Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası`na Başkan Mehmet Sepil`in öncülüğünde 1 milyon TL bağışladı.
 
SİVASSPOR
D.G. Sivasspor, Coronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yardıma ihtiyaç duyacak vatandaşlara yönelik bir destek kampanyası başlattı. Sivasspor Kulübü  `Biz Bize Yeteriz Türkiyem` kampanyasına biz de katıldık." dedi.
 
KAYSERİSPOR
Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Milli Dayanışma Kampanyası`na 196 bin 600 TL ile katıldıklarını açıkladı.
 
TRABZONSPOR
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Oltan Köleoğlu Enerji olarak "Milli Dayanışma Kampanyası"na 5 milyon 61 lira bağışta bulunacaklarını açıkladı.
 
GALATASARAY
Corona virüsü salgınından en çok etkilenen Süper Lig ekibi Galatasaray, Milli Dayanışma Kampanyası`na 500 bin TL değerinde bir destekte bulundu.
 
GENÇLERBİRLİĞİ;
Gençlerbirliği`nden yapılan açıklama şu şekilde; Kulübümüz, Cumhurbaşkanı Coronavirüs (Covid 19) salgını nedeniyle başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası`na destek verdi.
Yönetim kurulu, kampanyaya "100.000 TL`lik katkı yapma kararı" aldı.
 
DENİZLİSPOR
Denizlispor ise yaptığı açıklamada, ``Yukatel Denizlispor Kulübü olarak başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına, kuruluş tarihimiz olan 66 yılı ve geride bırakacağımız 54.yaşımızın toplamı olan 120 bin TL ile destek veriyoruz.`` ifadelerini kullandı.
 
BEŞİKTAŞ
Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu ve Futbol A Takımı`mız bir araya gelerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla düzenlenen Milli Dayanışma Kampanyası`na 1 milyon 903 bin lira bağışlama kararı almıştır."
 
ABDÜRRAHİM ALBAYRAK
Corona virüsü teşhisi konularak 14 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edilen ve tedavi süreci evde devam eden Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, corona virüsüyle mücadele kapsamında başlatılan kampanyaya destekte bulundu. Albayrak`ın belirtilen hesaba 1 milyon 20 bin TL bağışta bulunduğu öğrenildi.
 
ABDÜLKADİR ÖMÜR
Trabzonspor`un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, "Milli Dayanışma Kampanyası"na destek olarak maaşının yüzde 50`sini bağışlayacağını duyurdu.
 
UĞURCAN ÇAKIR
Abdülkadir Ömür`ün destek olması için davet ettiği Uğurcan ise Sosa`yı davet ederek şu açıklamayı yaptı; "Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde başlatılan kampanyaya maaşımın %20`sini bağışlıyor, dayanışma pasını Sosa`ya atıyorum."
 
ŞENOL GÜNEŞ
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de kampanyaya 1 milyon lira katkı sağladı.
Haber Merkezi
Paylaş