Spor camiası Biga’da

Bigaspor, Çiçeklidedespor ve Kavaklıkspor yönetimleri, Biga ve Çanakkale’deki spor camiasının başkan ve yöneticilerini iftar yemeğinde bir araya getirdi...

473
 
 
Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cabir Kaşdemir, ASKF Çanakkale Başkanı Dr. Firuz Erdil, TÜFAD Çanakkale Başkanı Teknik Direktör Mustafa Meteertem, Çanakkale İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Kırbıyık, Başkan vekili A. Tahsin Uçkaç, üye Mehmet Baydemir, ASKF Çanakkale Genel Sekreter Yardımcısı ve Çiçeklidedespor Kulübü Başkanı Ferhan Tüzümet, Bigaspor Başkanı İrfan Zeren ve yönetimi ile ilçede faaliyet gösteren futbol camiasının önde gelen isimleri katıldı.
 
Yemeğin ardından Bigaspor Başkanı İrfan Zeren misafirleri selamladığı konuşmasında özetle şunları söyledi: “Maksadımız Çanakkale’deki futbol camiamızın başkan ve yöneticileri ile ilçemizdeki spor camiasının başkan ve yöneticilerini bir araya getirip sohbet ortamı oluşturup sorunlarımızı görüşüp, birlik beraberliğimizin devamını sağlamak. Bu geceyi Bigaspor, Çiçeklidedespor ve Bigaspor kulüp yönetimleri birlikte organize ettiler.”
 
Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu da söz alarak; “Bigamızın, değerli kulüplerimizin düzenlediği böyle bir iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öncelikle bu tip bir organizasyonu gerçekleştirdiklerinden dolayı emeği geçen tüm kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Biz Spor Müdürlüğü olarak her zaman kulüplerimizin yanındayız.” dedi.
Paylaş