Spor Çalıştayı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti

Biga Kaymakamlığı ve Biga Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen "Biga’nın Spor Çalıştayı," Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çalıştayda, ilçenin spor altyapısının güçlendirilmesi ve tesis ihtiyaçlarının karşılanması gibi konular ele alındı.

496

Biga Kaymakamlığı ve Biga Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen "Biga’nın Spor Çalıştayı," Atatürk Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İlçenin spor altyapısının güçlendirilmesi, spor kulüplerinin branş bazında desteklenmesi ve tesis ihtiyaçlarının karşılanması gibi önemli konuların ele alındığı çalıştayda, Biga’nın tüm spor branşları masaya yatırıldı.

Spor yöneticilerinden antrenörlere, sporculardan öğrencilere kadar geniş bir katılımla gerçekleşen bu etkinlik, ilçenin spor vizyonunu genişletme ve geleceğin şampiyonlarını Biga’dan çıkarma hedefiyle önemli adımlar attı.

Çalıştay’da bir konuşma yapan Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı; “İlçemizdeki spor alt yapısının güçlendirilmesi, spor kulüplerimizin branş bazında desteklenmeleri ve tesis ihtiyaçları gibi sorunların ele alındığı Spor Çalıştayı’mızı gerçekleştirdik. Alınan kararlarımızın sporcularımıza ve spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Biga’mızın spor vizyonunu genişletmek için çıktık diyen Biga Belediye Başkanı Alper Şen; “İlçe Kaymakamımız Ercan Kayabaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Sayın Celal Avcı, spor kulüplerimizin yöneticileri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla Atatürk Kültür Merkezi’mizde Spor Çalıştayı’nı gerçekleştirdik. Biga’mızın spor vizyonunu genişletmek için çıktığımız bu yolda tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Geleceğin şampiyonları Biga’dan çıkacak” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş