havadurum

Spartak Trnava - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa ligi heyecanı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda Slovakya deplasmanında Spartak Trnava ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Sarı-lacivertliler, bu sezon çıktığı 14 resmi maçın hepsini kazanarak tarihe geçti. Fenerbahçe, bu akşam oynayacağı maçta da galibiyet alarak grupta liderliğini pekiştirmek ve galibiyet serisini 15’e çıkarmak istiyor.

1301



Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ikinci hafta maçında Slovakya’nın Spartak Trnava takımıyla karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da oynadığı 14 resmi maçın hepsini kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Fenerbahçe, Spartak Trnava maçını da kazanarak grupta liderliğini sürdürmek ve galibiyet serisini 15’e çıkarmak istiyor. Peki, Spartak Trnava - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte bu maçla ilgili tüm detaylar…

Maçın tarihi, saati ve yayın bilgileri

Spartak Trnava - Fenerbahçe maçı, 5 Ekim 2023 Perşembe günü saat 22.00’de başlayacak. Maç, Anton Malatinsky Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma, Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın hakemi

Spartak Trnava - Fenerbahçe maçını Alman hakem Sascha Stegemann yönetecek. Stegemann’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Christof Günsch yapacak. Karşılaşmada Florian Badstübner ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Takımların son durumu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda ilk haftada sahasında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla grupta 1 puanla ikinci sırada yer alan sarı-lacivertliler, ikinci haftada ise deplasmanda Slovakya’nın Spartak Trnava ekibiyle karşılaşacak. Fenerbahçe, bu maçtan üç puanla dönerek grupta avantaj yakalamak istiyor.

Spartak Trnava ise grupta ilk haftada deplasmanda Danimarka’nın Nordsjaelland takımına 4-0 yenildi. Bu sonuçla grupta puansız ve averajla son sırada kalan Slovak ekibi, ikinci haftada ise sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Spartak Trnava, bu maçta sürpriz yaparak grupta iddiasını sürdürmek istiyor.

Muhtemel 11’ler

Spartak Trnava - Fenerbahçe maçında iki takımın da sahaya şu muhtemel 11’lerle çıkması bekleniyor:

Spartak Trnava: Takac, Gorosito, Sulek, Kostrna, Kosa, Daniel, Bernat, Ofori, Duris, Zeljkovic, Vantruba

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Mert Hakan Yandaş, Kent, King, Batshuayi

Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarındaki performansı

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 261 maç oynadı. Sarı-lacivertliler, bu maçlarda 102 galibiyet, 59 beraberlik ve 100 yenilgi aldı. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında attığı 344 gole karşılık kalesinde 358 gol gördü.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında son periyotta çok iyi bir istatistiğe sahip. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Kanarya, 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik elde ederken, tek yenilgisini son 16 turunda Sevilla’ya karşı aldı. Kanarya, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 7 mücadelede kayıp yaşamazken, tüm müsabakaları kazanmayı başardı. Sarı-lacivertliler, son 19 maçlık periyotta sadece 1 kez yenildi.

Spartak Trnava - Fenerbahçe maçı hakkında tüm bilgileri sizler için derledik. Fenerbahçe, bu akşam oynayacağı maçta galibiyet alarak grupta liderliğini pekiştirmek ve galibiyet serisini 15’e çıkarmak istiyor. Futbolseverler, bu maçı canlı olarak izleyebilmek için Exxen1 platformuna abone olabilirler. Ayrıca maç sonuçları ve gelişmeleri de yine bu platformdan takip edebilirler. (Haber Merkezi)

Paylaş