havadurum

Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Trendyol Süper Lig 23. Hafta

Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor'u devirmek istiyor. Peki, Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın detayları...

1253

Sivasspor - Beşiktaş maçı bugün saat 16.00'da başlayacak. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş'ta 6 futbolcu, çeşitli gerekçelerle kadroda yer alamayacak.

Süper Lig'in 23. haftasında zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Sivasspor ile Beşiktaş, bugün saat 16.00'da Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı. Bu kez Sivasspor, sahasında Beşiktaş'ı yenerek rövanşı almak istiyor. Beşiktaş ise, lider Fenerbahçe ile arasındaki 5 puanlık farkı kapatmak için 3 puan peşinde.

Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sivasspor - Beşiktaş maçı bugün saat 16.00'da başlayacak. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Maçın hakemi Ali Şansalan olacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

Beşiktaş'ta 6 eksik

Beşiktaş'ta 6 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Sivasspor maçında kadroda yer alamayacak. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Arthur Masuaku ile Vincent Aboubakar'ın yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic, müsabakada forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Mert Günok ile Tayfur Bingöl de bu akşamki maçta sahada olamayacak. Beşiktaş'ta Necip Uysal ile Gedson Fernandes ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sivasspor'da son durum

Sivasspor, ligde yaptığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi. Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı maçların 6'sını kazanan, 8'inde berabere kalan, 8'inden mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, 26 puan ve averajla 13. sırada yer alıyor. Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, Beşiktaş karşısında galip gelerek hem kötü gidişata son vermek hem de rakibinin zirve yarışındaki iddiasını zayıflatmak istiyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş