Sımsıcak bir yaklaşım

"Basketbolu seviyoruz. Sevenleri daha çok seviyoruz"

Çanakkale`de yapılan 21.STRETTBALL Turnuvasında Basketbol adına herşey vardı. Sevgi, Dostluk, teşvik, cesaret, mutluluk, görsellik, yardım, alkış ve ilgi doruk noktasındaydı.

550
 
 
Bu yazının ön spotundaki sloganı dev organizasyonun mükemmel gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan Çanakkale Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu geliştirdi. Bakın, özverili yönetici turnuvanın ardından neler söyledi. "Çağlar Kaynak semt sahasını dolduran Basketbol sevenler bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Velilerin çocuklarını basketbol oynamalarına teşvik etmeleri, aile büyükleri ile destek vermelerini, Çanakkale Basketbolu için mükemmel bir yatırım olarak görmekteyiz.
 
 
 

Basketbol sadece basketbol değildir. Tribünden indirilen hanım efendilerin şut yarışmaları, yıllardır evinden ilk kez basketbol seyretmek için çıkan engelli dostlar, hepsi bizimleydi. Kimi oynadı kimi ödül verdi, ama herkes basketbolu soludu. Basketbolun eğlence olduğunun belgesi Çanakkale’mizde bir kez daha belgelendi.

Kimimiz sahadaki biriken suları çektik, kimimiz masa sandalye taşıdık, kimimiz reklam panolarını topladık. Hepimiz yaptığımız her işten mutluyduk. Bütün bunları Çanakkale halkı ile yaptık. Çünkü bizler,``BASKETBOLU SEVİYORUZ, SEVENLERİ DAHA ÇOK SEVİYORUZ``

Paylaş