SİMİTÇİ de simitin tadı bir başka

Çanakkale Kordon boyunda hizmet veren Simitçi de geleneksel damak tadımız simit başta olmak üzere unlu mamullerin tamamını bulmak mümkün.

885
 
Kordonboyunda Kayserili Ahmet paşa caddesi ile Gazi bulvarının kesiştiği noktada bulunan Simitçi zengin menüsü birbirinden güzel simit poğaça ve tatlıları ile sizleri bekliyor. Geleneksel lezzetimiz olan simit’in dışında börek ve poğaça çeşitleriyle hizmet veren Simitçi halktan büyük ilgi görüyor ve misafirlerine sağladığı huzurlu ortamı nezih mekanı ile göz kamaştırıyor. İşletme sahibi Özlem Cebeci “Simit, su böreği, tahinli kurabiye, kır pidesi, kuru pasta çeşitleri başta olmak üzere unlu mamullerin tamamının yer aldığı zengin menümüzle Çanakkale halkına hizmet vermeyi yenilenen mekanımızla sürdürüyoruz” dedi.
 
Damak tadına büyük önem verdiklerini bildiren Cebeci; “Sağlıklı mamuller ile müşterilerimize en iyi hizmeti veriyoruz. Çanakkale halkı simit ve diğer unlu mamullerin tadına bir de bizim mekanımızda baksınlar. Halkımızın ilgisi bizi memnun ediyor” dedi.
Paylaş