havadurum

Sıcaklar Çanakkalileri bunaltıyor

Aşırı sıcakların yaşandığı Çanakkale`de sahil kesimlerinin yanı sıra piknik alanları da doldu taştı. Sıcaktan dolayı evlerinde duramayan vatandaşlar kendilerini dışarıya attılar.

1098
Çanakkale`de Haziran ayı ile birlikte sıcak yüzünü gösterdi. Hava sıcaklığının her geçen gün arttığı kentte vatandaşlar serinlemek için sahil kesimlerine akın ederken, tercihini piknikten yana kullanan vatandaşlar ise aileleriyle birlikte piknikte bir araya geldi.
Sahiller cıvıl cıvıl
Kent merkezinde sahil kesimlerine akın eden vatandaşlar, boğazın eşsiz manzarası karşısında denizin keyfini yaşadılar. Havaların ısınmasıyla cıvıl cıvıl olan sahil kesimlerinde vatandaşlar denize girerek serinlemeye çalışırken, çocuklar ise kumsalda oynayarak günün tadını çıkardılar. Çocuklarıyla birlikte denize giren vatandaşlar haftasonu tatilini doyasıya yaşarken, aşırı sıcaklar nedeniyle kent merkezinde ise in cin top attı.
Haftasonu piknik şahane
Sıcak havayı fırsat bilenler, kendilerini piknik alanlarına attılar. Kent merkezinde sıcaklıkların gelmesiyle büyükler piknik alanlarında mangal yaparken, minikler ise oyun alanlarında gönüllerince eğlendi. Özellikle Kepez, Güzelyalı ve Dardanos civarında bulunan piknik alanları Çanakkalelilerin uğrak noktaları arasında yer aldı. Piknikte mangal yapan vatandaşlar, hem çocuklarıyla birlikte eğlenirken hem de temiz havadan faydalandı. Bazı vatandaşlar piknik alanlarında bulunan ağaçların gölgesinde dinlenip stres atarken, bazı vatandaşlar ise aileleri ile birlikte ziyafet çektiler.
Paylaş