SGK’dan Kaleseramik ve Kalevit’e plaket

Çanakkale il genelinde en çok sigortalı personel çalıştırıp düzenli ödemede bulunan Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi Anonim Şirketi ile Kalevit Saniter Seramik Sanayi Anonim Şirketi`ne, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından plaket verildi.

559
SGK İl Müdür Yardımcısı Bircan Kaçar ile SGK Çan Merkez Müdürü Zeynep Işık`ın gerçekleştirdiği ziyarette Kale Grubu Şirketleri`nden Kaleseramik ve Kalevit için SGK Başkanı Fatih Acar tarafından gönderilen plaketler Kaleseramik Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Gula`ya teslim edildi.
 
Kaçar, burada yaptığı konuşmada, en yüksek sigorta primini ödediği ve kayıt dışı istihdamı önlediği için, Kale Grubu`na teşekkür ettiklerini söyledi. Kaleseramik Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Gula da bu ödülleri aldıkları için gurur duyduklarını ifade etti.
 
Kaçar ve beraberindekiler daha sonra, her yıl 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Çan Kaymakamı Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu`yu ziyaret edip, hafta hakkında bilgi aktardı. Kaymakam Hasan Gözen, sosyal güvenliğin çağın çok önemli bir unsuru olduğunu belirterek, “Bilinçlendirmede ve farkındalık yaratma konusunda SGK`nın gayretlerinin çok büyük etkisi var. Bu bilincin hayatının her alanına da sirayet etmesi gerekiyor. Kayıt dışı istihdamın olmaması bizler için de çok önemli” dedi.
 
Kaçar daha sonra Başkan Kuzu`yu da ziyaret edip hafta konusunda bilgi verdi.
Paylaş