Seri sürsün, Dardanel gülsün...

Kupa`da olduğu gibi ligde de sürekli kazanma alışkanlığı elde eden Çanakkale Dardanelspor bu kez Sivas 4 Eylül Belediyespor`u gözüne kestirdi... Yarın (pazar) 18 Mart Stadı`nda saat 15.00`de başlayacak zorlu puan mücadelesini Adana`dan Ulusal Hakem Deniz Osayer yönetecek.

414
Başarı ve hedefe giden yolun kazanmaktan geçtiği ilkesinden hareket eden Kırmızı-Beyazlı takım, aynı amaç doğrultusunda yarın (pazar) saha ve seyircisi önünde bu kez Sivas temsilcisi 4 Eylül Belediyespor`la karşılaşıyor. Sezonun akışı içinde yükselen form düzeyi ile lig ve Ziraat Türkiye Kupası`nı bir arada götürüp, çift kulvarda koşan Çanakkale Dardanelspor sürekli olumlu sonuçlara imza atıyor. Takım olma yolunda önemli mesafeler alan, gençliği ile kulüp futbol kültürünü harmanlayıp, rakipleri arasında fark yaratan Boğaz ekibi sevenlerine güven veriyor. Yarın 18 Mart Stadı`nda sahaya yine mutlak galibiyet parolası ile çıkacak Çanakkale Dardanelspor klasmanın zirvesinde kalıcı olmak istiyor.
 
3. lig, 2. grupta haftanın hakemleri
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu`ndan yapılan açıklamaya göre, 21 Ekim 2012 pazar günü oynanacak ve saat 15.00`de başlayacak 7. hafta maçlarında görev yapacak hakemler şöyle:
İskenderunspor 1967 - Gebzespor Cihan Burgan
Dardanelspor - Sivas Dört Eylül Bld.spor Deniz Osayer
Silivrispor - Bursa Nilüferspor Emre Duz
Manavgat Evrensekispor - Batman Petrolspor Oktay Taş
Kilimli Belediyespor - Adıyamanspor Barış Yavaş
Derince Belediyespor - Menemen Belediyespor Enez Kaplan
Ümraniyespor - Trabzon Kanuni Futbol Kulübü Ozan Soykan
Hacettepe - Aydınspor 1923 İbrahim Süslü
Belediye Bingölspor - Erzincan Refahiyespor Deniz Gültekin
Paylaş