Serenay Sarıkaya Evli Mi? Aşk Hayatında Sürpriz İddia!

Serenay Sarıkaya evli mi? Serenay Sarıkaya kiminle sevgili? Serenay Sarıkaya’nın aşk hayatı gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncunun son paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı. Serenay Sarıkaya’nın aşk hayatıyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte Serenay Sarıkaya’nın aşk hayatıyla ilgili tüm detaylar…

5185

Serenay Sarıkaya evli mi? Serenay Sarıkaya kiminle sevgili? Serenay Sarıkaya’nın aşk hayatı gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncunun son paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı. Serenay Sarıkaya’nın aşk hayatıyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Serenay Sarıkaya’nın yeni dizisi Şahmeran ise çok konuşulacak. İşte Serenay Sarıkaya’nın aşk hayatıyla ilgili tüm detaylar…

Serenay Sarıkaya Evli Mi?

Serenay Sarıkaya evli mi? Sorusu son günlerde en çok aranan sorulardan biri oldu. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1992 yılında Antalya’da doğdu. Annesi Ümran Sarıkaya, babası ise Mustafa Sarıkaya’dır. Serenay Sarıkaya, 15 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması’nda dördüncü oldu ve jüri özel ödülünü aldı. 2010 yılında Türkiye Güzellik Yarışması’nda ikinci oldu ve Türkiye’yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ancak oyunculuk kariyerine devam etmek istediği için yarışmaya katılmadı.

Serenay Sarıkaya, oyunculuk kariyerine 2006 yılında Şaşkın filminde başladı. Daha sonra Peri Masalı, Limon Ağacı, Adanalı, Lale Devri, Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Medcezir, Fi, Çi, Şahmeran gibi dizilerde ve filmlerde rol aldı. Serenay Sarıkaya, şu anda Netflix’in yeni dizisi Şahmeran’da başrol oynamaktadır.

Peki, Serenay Sarıkaya evli mi? Serenay Sarıkaya’nın evlilik hayatıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Serenay Sarıkaya, daha önce Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin, Tolga Sarıtaş gibi ünlü isimlerle aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak Serenay Sarıkaya, bu iddiaları yalanlamıştı. Serenay Sarıkaya, şu anda kiminle sevgili olduğu bilinmeyen bir ilişki yaşamaktadır.

Serenay Sarıkaya’nın Son Paylaşımı Hayranlarını Heyecanlandırdı!

Serenay Sarıkaya’nın aşk hayatıyla ilgili merak edilen bir diğer konu ise son paylaşımı oldu. Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Aile” yazılı bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Serenay Sarıkaya’nın yanında, Şahmeran dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz ve diğer oyuncular yer alıyordu. Serenay Sarıkaya’nın bu paylaşımı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in arasında bir aşk olduğu iddia edildi. Ancak bu iddialar henüz doğrulanmadı.

Serenay Sarıkaya, aşk hayatıyla ilgili çok fazla konuşmayı sevmeyen bir oyuncudur. Serenay Sarıkaya, bir röportajında, “Aşk hayatımı konuşmaktan hoşlanmıyorum. Benim için önemli olan işim. Aşk hayatımı da kendime saklıyorum. Beni tanıyanlar zaten biliyorlar” demişti. Serenay Sarıkaya, aşk hayatıyla ilgili sorulara da genellikle cevap vermemektedir. (Haber Merkezi)

Paylaş