havadurum

Şenol Güneş istifa etti! Beşiktaş’ta olağanüstü toplantı kararı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün akşam Lugano’ya 3-2 yenildikten sonra görevinden istifa etti. Başkan Ahmet Nur Çebi, Güneş’in bu kararını kabul etmedi. Beşiktaş yönetimi bugün acil olarak toplandı ve olağanüstü seçim kararı çıkma ihtimali yüksek

1478

Beşiktaş’ta dün akşam yaşanan şok yenilginin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı takımın başında 4 yıldır görev yapan Şenol Güneş, maçın bitiminde yönetime istifasını sundu. Güneş, bugün de idmana çıkmadı.

Şenol Güneş neden istifa etti?

Şenol Güneş’in istifa kararının arkasında birçok neden olduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, takımın son haftalardaki kötü performansından, transfer politikasından, taraftar baskısından ve yönetimle yaşadığı anlaşmazlıklardan rahatsız olduğu belirtildi. Güneş’in, Lugano maçında oyuncularının sergilediği futbola da çok kızdığı ve soyunma odasında sert konuşmalar yaptığı ifade edildi.

Başkan Çebi istifayı kabul etmedi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş’in istifa kararını kabul etmedi. Çebi, Güneş’i ikna etmek için gece boyunca görüştü ancak başarılı olamadı. Çebi, bugün de Güneş’i aradı ancak ulaşamadı. Çebi, Güneş’in kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve kendisine başarılar dilediği bildirildi.

Beşiktaş’ta olağanüstü seçim kararı

Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş’in istifasının ardından bugün acil olarak toplandı. Toplantıda, takımın durumu ve yeni teknik direktör arayışı konuşuldu. Yönetim, ayrıca olağanüstü seçim kararı aldı. Beşiktaş’ta seçimin ne zaman yapılacağı henüz belli değil. (Haber Merkezi)

Paylaş