havadurum

Semizoğlu verginin önemine dikkat çekti

769
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretler devam ediyor. Çanakkale İl Defterdarı Doğan Adıgüzel, Çanakkale Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan ve Gelir Müdürü Sedat Vatansever; Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin, Başkan Yardımcısı Av. Sebnem Çıtak, Genel Sekreter Av. Eyüp Algül ve Sayman üye Av. Ardahan Dikme; Şekerbank Türk A.Ş. Çanakkale Şube Müdürü Doğan Bayraktar , Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.
 
"Ülkemizin kalkınmasına ödediğimiz vergilerle ciddi katkılar sağlıyoruz" 
Çanakkale İl Defterdarı Doğan Adıgüzel, Çanakkale Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan ve Gelir Müdürü Sedat Vatansever`in gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin Başkan Semizoğlu, "İş insanları olarak ülkemizin kalkınmasına ödediğimiz vergilerle ciddi katkılar sağlıyoruz. Üyelerimizin mağduriyet yaşamamaları adına Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan mevzuat ve yenilikleri takip ediyor; üyelerimize eş zamanlı olarak ve tüm iletişim kanallarımızdan duyuruyoruz. Her zaman işbirliği içinde çalıştığımız, Çanakkale İl Defterdarı Doğan Adıgüzel, Çanakkale Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan ve Gelir Müdürü Sedat Vatansever`e nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.
"Baro işbirliği içinde olduğumuz kurumlar arasında"
Semizoğlu; Baro Başkanı Av. Keskin ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretine dair, "Çanakkale Barosu işbirliği içinde olduğumuz fikir alışverişi yaptığımız kurumlar arasında. Çanakkale Baro Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen iade-i ziyaret için başta Baro Başkanımız Av. Hande Keskin ve Yönetim Kurulu`na teşekkür ediyorum" dedi.
 
"Bankalarımızın iş insanlarımıza karşı daha duyarlı olmasını bekliyoruz"
Şekerbank Türk A.Ş. Çanakkale Şube Müdürü Bayraktar`ın ziyaretine dair ise Başkan Semizoğlu, "Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; "İş dünyamızın çarklarının sağlıklı bir şekilde işlemesi için ticari kredi yelpazesinin ilgili sektörün ihtiyacı ve önceliklerine göre belirlenmelidir. Bankalarımızın bu konuda iş insanlarımıza karşı daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Şekerbank Türk A.Ş. Çanakkale Şube Müdürü Doğan Bayraktar`a nazik ziyareti ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş