havadurum

Semizoğlu, sektörlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı

597
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Oda üyesi Pemode Mobilya ve İnşaat Tic. Ltd. Şti. firma sahibi Rıfat Pehlivan`ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Bunun yanı sıra Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, ÇTSO Meclis üyesi Ali Karaman-Kurtuluş Ekmek Fabrikasını ziyaret etti. Eceabat ilçesinde, ÇTSO üyesi Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Zafer Kodak ve Erol Dürmüş-Altın Kasap firmaları ziyaret edildi. Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; "Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve ÇTSO Meclis Üyesi Ali Karaman ile Eceabat ilçesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulanarak, kendilerine bol bereketli kazançlar diledik."
 
"Mobilya ihracatı konusunda örnek firmalarımız arasında yer alıyor"
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; "Pemode Mobilya ve İnşaat Tic. Ltd. Şti. firması her sene kurumsallaşma yolunda üzerine bir tuğla daha ekleyerek büyüyen ve ihracat ağırlık çalışan örnek firmalarımız arasında yer alıyor. Çanakkale Organize Sanayi Bölgesine yaptığı yatırımla üretim kapasitesini de artıran firma, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Florida Eyaletinde ve Almanya/ Köln şehrinde kuruduğu firma ve depolarla bahçe mobilyaları ihracatında önem arz eden lojistik ve pazar yatırım aşamalarını tamamladı. Kendilerini bölgemizde yarattıkları istihdam ve ihracatla sağladıkları katma değer için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" sözlerine yer verdi.
 
"Sektör gelişmelerini takip ediyoruz"
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Eceabat`ta faaliyet gösteren Ali Karaman-Kurtuluş Ekmek Fabrikası ziyaret etti. Semizoğlu; "Meclis Üyemiz Ali Karaman aynı zamanda Odamızın Hesapları İnceleme Komisyonu üyesi olarak da görev alıyor. Fırın ürünleri imalatı sektöründe faaliyet gösteren üyemizi ziyaret ederek sektörde yaşanan gelişmeler hakkında Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz`le beraber Meclis üyemizi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunarak kendilerine bol bereketli kazançlar diledik."
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş