havadurum

Semizoğlu misafirlerini ağırlıyor

966
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu`na tebrik ziyaretleri devam ediyor. Türk Ocakları Çanakkale Şubesi Başkanı Doç. Dr. Oğuz Diker, Sekreter Suat Sarıibrahimoğlu ve Muhasip Üye İsmail Morkoç, Türkiye Halk Bankası Balıkesir Bölge Müdürü Erdoğan Başıhoş ve Çanakkale Şube Müdürü Ali Devrim Önder, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten ve Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık Semizoğlu`nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 
"Halk Bank yetkililerine ne zaman arasam ulaşabiliyorum" 
Türkiye Halk Bankası Balıkesir Bölge Müdürü Erdoğan Başıhoş ve Çanakkale Şube Müdürü Ali Devrim Önder`in ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Semizoğlu, ""ankacılık sektörü, tacirimizin ve tüccarımızın ticaretinin sağlıklı ve güvenli bir şekilde devam etmesi için önemli bir unsur. Üyelerimizin bankalarla yaşadıkları sıkıntıların takipçisi oluyor ve banka yetkililerimizle görüşmeler yapıyoruz. Halk Bankası Balıkesir Bölge Müdürümüz Erdoğan Başıhoş ve Çanakkale Şube Müdürü Ali Devrim Önder`e ne zaman arasam ulaşabiliyorum. Kendilerine bugün gerçekleştikleri hayırlı olsun ziyareti ve gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 
 
"ÇOMÜ ile yeni dönemde daha fazla proje yapmak istiyoruz"
Semizoğlu, ÇOMÜ ile oda olarak yaptıkları işbirliklerinin önemine değinerek, "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Odamızın en önemli paydaşları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz dönem çok güzel işbirlikleri yaptığımız üniversitemizle yeni dönemde çok daha fazla proje ve etkinlik düzenlemek istiyoruz. İleride bu koltukları devredeceğimiz gençlerimizin Odamızın Meclis toplantılarına katılmalarını istiyoruz. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten ve Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık`a nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
"Türk Ocakları örnek çalışmalar yürütmektedir"
Semizoğlu, Türk Ocakları Başkanı Doç. Dr. Oğuz Diker ile yaptığı görüşmeye ilişkin ise; "Türk Ocakları, Türkiye`nin geçmişten gelece uzanan en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır. Türk Ocakları Çanakkale Şubesi ilimizde gerçekleştirdikleri sosyal faaliyetlerle örnek çalışmalar yürütmektedir. Bugün ziyaretime gelen kıymetli Türk Ocakları Çanakkale Başkanı Doç. Dr. Oğuz Diker ve ekibine nazik ziyaretleri ve başarı temennileri için çok teşekkür ediyorum" dedi.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş