Sektörde ‘Güven’ilir Nakliyat

Nakliyat sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Güven Nakliyat, Çanakkale’den tüm Türkiye’ye ev eşyalarını hasarsız bir şekilde ulaştırıyor.

552
 
Evden eve nakliyat sektörünün önde kuruluşları arasında yer alan Güven Nakliyat, hizmette sınır tanımıyor. Çanakkalelilerden aldığı destek ve sağlam adımlarla kalite çıtasını her geçen gün artıran Güven Nakliyat, sürekli yenilenen araç filosu ve geliştirilen müşteri odaklı güler yüzlü personeli ile Çanakkale’de büyük beğeni topluyor. İsmi üzerinde ‘Güven’ilir hizmet için çalışan Güven Nakliyat ile ev eşyaları hasarsız bir şekilde evden eve ulaşıyor.
 
Ataker; “Amacımız kaliteli hizmet”
Kaliteli hizmet odaklı anlayışları ile uzun yıllardır Çanakkalelilerin hizmetinde olduklarını belirten Güven Nakliyat’ın ortaklarından Hasan Ataker; “Şehir içi ve şehirlerarası ev, ofis, koli, fuar askılı tekstil, iş takibi, montaj, paketleme, eşya depolama ve taşıma elamanlarımızla hizmet etmeye devam ediyoruz. Sektörde sağlam adımlarla kalite çıtamızı yükseltmek için var gücümüzle ekip olarak çalışıyoruz. Firma olarak amacımız sektörümüzde lider konumda yer almak, müşterilerimizin memnun kalmasını sağlamak ve eşyalarını hasarsız bir şekilde evlerine ulaştırmaktır” dedi.
 
Gürün; “Güven esasına önem veriyoruz”
Hem Türkiye genelinde hem de Çanakkale’de müşterilerinin memnun kalması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden firmanın diğer ortağı Murat Gürün ise, kurulduğu günden bu yana firmanın güven esasına önem verdiğini söyledi. Bu bilinçle çıktıkları yolda sürekli yenilenen araç filosu ile emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Gürün; “Evden eve nakliyat ve il ve iller arası nakliye sektöründe müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutuyoruz. Bu memnuniyet bizi her geçen gün Çanakkale’de aranan bir firma yapıyor. Türkiye’de en güvenilir, en rahat ve zaman yönetimine en çok hassasiyet gösteren bir firmayız. Bizi tercih eden müşterilerimiz nakliyat hizmetlerinde kaliteyi güven Nakliyat ile yakalıyor. Nakliyat sektörüne her zaman yenilenen yapısı ile hizmet veren firmamız, müşteri odaklı çalışma ve değişmeyen kalite anlayışı ile dikkat çekiyor” diye konuştu. 
 
Yusuf SONKURT
Paylaş