havadurum

Seda Fettahoğlu ölümüyle şok etti! Ünlü oyuncu neden öldü, hastalığı neydi?

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu ölüm haberiyle sevenlerini yasa boğdu. Fettahoğlu’nun cenazesi Beyoğlu’nda bir parkta bulundu. Oyuncunun yaşamına son verdiği tahmin ediliyor. Seda Fettahoğlu neden öldü, hastalığı neydi? İşte detaylar…

9275

Türk televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Seda Fettahoğlu, 27 Eylül 2023 tarihinde hayatını kaybetti. Fettahoğlu’nun ölüm haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. En son Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan başarılı oyuncunun cenazesi, İstanbul Beyoğlu’nda bir parkta bulundu. Fettahoğlu’nun yaşamına son verdiği tahmin ediliyor. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Seda Fettahoğlu kimdir?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon’da doğdu ve 1997 yılında Trabzon Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlayarak 2022 yılında mezun oldu. İngilizce bilen Fettahoğlu, tiyatro kariyerinin yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapmıştır. İstanbul Şehir Tiyatroları’nda birçok oyunda sahne almış olan başarılı oyuncu, son olarak Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosuna katıldı. Dizide Sultan karakterini canlandırarak Haluk ve Meltem’in dünürü, Havuç’un ise kayınvalidesi rolünü üstlendi.

Seda Fettahoğlu neden öldü?

Seda Fettahoğlu’nun ölüm sebebi henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, Fettahoğlu’nun cenazesi Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan Hacı İzzet Parkı’nda bulundu. Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen oyuncunun yanında bir intihar notu da bulundu. Notta Fettahoğlu’nun psikolojik sorunları olduğu ve hayata tutunamadığı yazdığı iddia edildi.

Seda Fettahoğlu’nun hastalığı neydi?

Seda Fettahoğlu’nun hayatını kaybetmesinin ardından hastalığıyla ilgili de çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bazı kaynaklar, oyuncunun uzun süredir depresyon tedavisi gördüğünü ve antidepresan ilaçlar kullandığını öne sürdü. Bazı kaynaklar ise, oyuncunun kanser olduğunu ve kemoterapi tedavisi aldığını iddia etti. Ancak bu iddiaların doğruluğu henüz teyit edilmedi.

Paylaş