havadurum

Sarıbaş, Çan esnafını ziyaret etti

CHP Çanakkale Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ali Sarıbaş Çan’da esnafları ziyaret ederek sorunları ile ilgili bilgiler aldı.

385
CHP Çanakkale Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ali Sarıbaş esnafın sorunları hakkında bilgi almak için yapmış olduğu ziyaretler sonucu; “esnafımız büyük sıkıntılar içersinde AKP hükümetinin ekonomik uygulamaları esnafımızı son derece zor duruma düşürmüştür. Böyle olmasına rağmen hala ekonomimiz iyidir diyebilmeketedirler.Halkın içinde bulunduğu bu durum önümüzdeki seçimlerde sandığa yansıyacak Halkımız tercihleri ile AKP hükümetine gerekli dersi verecektir.Başka bir seçenek kalmamıştır. Gün geçtikçe kötüleşen hayat koşulları bu hükümetin halkı unutan ekonomi politikalarının sonucudur.2013 ylıda daha olumsuz koşulların olacağı bir yıl olacaktır. Bire bir yapmış olduğum görüşmelerden edindiğim izlenim budur” dedi.
 
Bu arada vatandaşlar ile Sarıbaş arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Otobüsünü satarak koyun çobanlığına başlayan bir vatandaş ;”Sayın vekilim bir otobüste 5 tane ayrı sigorta mı olur sattım otobüsü koyun çobanlığı yapıyorum” dedi. Pazar yerindeki bir pazarcıda “Sen gittin pazar yerini su bastı başkanım” dedi.
Paylaş