havadurum

Sarı lacivertli kulüp Rusya'da!

Sarı lacivertli kulübün Futbol Akademi takımları, 13-28 Ağustos tarihleri arasında Rusya'da düzenlenecek 3 önemli turnuvada boy gösterecek.

647
Fenerbahçe Futbol Akademi takımları Rusya'da düzenlenecek 3 önemli turnuvada ter dökecek. U12 Takımı Uluslararası Moscow Sports Cup'ta mücadele edecekken U15 Takımımız Uluslararası UTLC Cup'ta yarışacak. U16 Takımı ise Uluslararası Morozov Cup'ta boy gösterecek.

U12 Takımı Uluslararası Moscow Sports Cup'ta mücadele edecek
Fenerbahçe 12 Yaş Altı Futbol Takımı, 13-21 Ağustos tarihleri arasında Moskova'da gerçekleştirilecek Uluslararası Moscow Sports Cup 2023 Turnuvasına katılacak. Turnuvada Fenerbahçe'nin yanı sıra mücadele edecek takımların isimleri şu şekilde: Spartak Moskova, CSKA Moskova, Lokomotiv Moskova, Dinamo Moskova, Zenit St. Petersburg, Almaz-Antey St. Petersburg, FC Krasnodar, Shinnik Yaroslavl, Krylia Sovetov Samara, Rubin Kazan, Alania Vladikavkaz, SHOR 5 Kaliningrad, Chertanovo Moskova, FSM Moskova, Strogino Moskova, Smena Moskova, Yury Konoplyov Akademi, Leonid Slutsky Akademi, Crimean.

U15 Takımı Uluslararası UTLC Cup'a katılıyor
U15 Takım, yine Moskova'nın ev sahipliğinde 14-20 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası UTLC Cup 2023 Turnuvasında şampiyonluk mücadelesi verecek. Avrasya'nın en iyi takımlarının bir araya geldiği bu turnuva Fenerbahçe'nin yanı sıra; Fatih Karagümrük, Astana FC, Dinamo Minsk, Kızılyıldız, Lokomotiv Moskova, CSKA Moskova, FC Sepahan, FC Guangzhou, ve Zenit mücadele edecek.

U16 Takımı, Uluslararası Morozov Cup'ta boy gösterecek
16 Yaş Altı Futbol Takımı ise Saint Petersburg'da 23-28 Ağustos tarihleri arasında bu yıl 16.'sı düzenlenecek olan Uluslararası Morozov Cup 2023 Turnuvasında boy gösterecek. Morozov Cup'ta 8 takım 2 grupta mücadele edecek. B Grubunda yer alan Fenerbahçe'nin rakipleri; Zenit, FC Santos ve Belarus U16 milli takımı olurken A Grubunda ise Rusya U16 milli takımı, SC Internacional, FC Kairat ve Kızılyıldız mücadele edecek.
(Damla Yeltekin)

Paylaş