Şansınız bol, puanınız 3 olsun

Şampiyonluk yolunda Aydınspor 1923’le çekişen Ç.Dardanelspor Batman’da Petrolspor’la karşılaşıyor...

848
Yarın 16 Mayıs Stadı`nda 12.30`da başlayacak zorlu maça kazanma parolası ile çıkacak Kırmızı-Beyazlı takım Aydın`dan gelecek sonuca göre liderliğe yükselebilecek...
 
3.lig, 2.grupta Çanakkale Dardanelspor`la Aydınspor 1923 takımının zirve mücadelesi sürüyor. Maratonun bitimine 13 hafta bulunmasına rağmen iki ekip arasındaki şampiyonluk yarışı ilgi ile takip ediliyor. 21. hafta sonunda Kırmızı-Beyazlı takım 43 puanla klasmanda ikinci sırada yer alırken, 44 puanlı Siyah-Beyazlılar liderlik koltuğunda oturuyor. İki takım bu haftadan başlayarak, sadece kendi maçlarını değil, aynı zamanda birbirlerinin müsabakalarını da büyüteç altına alacak. Çanakkale Dardanelspor yarın deplasmanda ligin dişli takımlarından Batman Petrolspor`la karşılaşırken, Aydınspor 1923 ev sahibi olduğu Adnan Menderes Stadı`nda zorlu ekip Manavgat Evrensekispor`u konuk edecek. Bu iki maçtan çıkacak sonuçlar zirveye şekil verecek. Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı takım Batman 16 Mayıs Stadı`ndaki maça mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak. Bu sezon deplasman karnesi parlak olan Boğaz ekibi dış sahalarda 8 kez galibiyet sevinci yaşadı. Buna karşın, iç sahada zor da olsa galip gelme alışkanlığı bulunan Aydınspor 1923 ağırlayacağı Manavgat Evrensekispor önünde favori gözüküyor.
 
Maçı, Burak Cem Tahiroğlu yönetecek
Yarın Batman`ın 16 Mayıs Stadı`nda oynanacak Petrolspor - Çanakkale Dardanelspor müsabakasını asli görevinde Eğitimci olan Adana`dan Ulusal hakem Burak Cem Tahiroğlu idare edecek. Bu karşılaşmada Tahiroğlu`nun yardımcı hakemliklerini Adana`dan İşletmeci Berkan Püsküller ve Kilis`de öğretmen olan Mehmet Öztan yapacak. Maçın 4. hakemi Hatay İli`nden eğitimci olan İrfan Genç.
 
Çanakkaleli hakemler 3.lig maçında
Çanakkale klasman hakemleri yarın İstanbul`un Maltepe Hasan Doğan Stadı`nda oynanacak Anadolu Üsküdar 1908 - Sandıklıspor maçını yönetecek. Bu müsabakada orta hakemlik görevini Ali Şansalan yaparken, yardımcı hakemliklerde Mustafa Köseoğlu ile Nazım Tüzümet bulunacak. Karşılaşmanın 4. hakemi yine Çanakkale`den FİFA kokartlı bayan hakem Dilek Koçbay. Öte yandan, Çanakkale Klasman Hakemlerinden Zafer Koçbay bugün (16 Şubat 2013 cumartesi) İzmir Atatürk Stadı`nda oynanacak Göztepe - Denizlispor PTT 1.lig maçında 4.hakemlik yapacak. Bu karşılaşmayı Balıkesir-Savaştepe`de Eczacılık yapan Üst Klasman hakemi İlker Meral yönetecek.
 
3.lig, 2.grupta haftanın hakemleri
 
16 Şubat 2013 Cumartesi (Bugün)
13.30 Trabzon Kanuni Fut.Klb. - İskenderunspor 1967: Yusuf Yılmaz
 
17 Şubat 2013 Pazar (Yarın)
12.30 Batman Petrolspor - Dardanelspor Burak Cem Tahiroğlu
13.30 Adıyamanspor - Derince Belediyespor Ömer Murat Ülger
13.30 Sivas Dört Eylül Bld.spor - Erzincan Refahiyespor İbrahim Süslü
13.30 Silivrispor - Ümraniyespor Özgür Aygün
13.30 Bursa Nilüferspor - Hacettepe Bilal Kunt
13.30 Menemen Belediyespor - Belediye Bingölspor Serdar Akkoçoğlu
13.30 Aydınspor 1923 - Manavgat Evrensekispor Erdoğan Özkaya
13.30 Gebzespor - Kilimli Belediyespor Seser Tuna
Paylaş