havadurum

"Sandıklara da hep birlikte sahip çıkarak, bu işi bitireceğiz"

939
Türkiye 14 Mayıs tarihinde sandığa gidecek. Her geçen gün hız kazanan seçim çalışmaları kapsamında Millet İttifakı Gelibolu`da seçim ofisi açtı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, seçim çalışmaları kapsamında Gelibolu`da bir dizi ziyarette bulundu. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, ilk olarak Gelibolu Belediyesi`ni ziyaret etti. Burada kendisini, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar karşıladı. Uz, daha sonra Millet İttifakı partileri tarafından Gelibolu`da açılan Millet İttifakı Seçim Bürosu açılışına katıldı. Millet İttifakı Seçim Bürosu açılışında konuşma yapan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, seçimde sandıklara sahip çıkılması konusunda vatandaşları uyardı. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, mevcut hükümetin seçim arifesinde panik yaptığını vurgulayarak; "Birlikte kenetlenerek, sandıklara da hep birlikte sahip çıkarak, bu işi bitireceğiz. Bu konuda sizlere çok güveniyoruz, sizler de bizlere güvenin. Panik yaptılar, `Altılı masa birbirine girecek` dediler, `Altı tane parti bir araya gelir mi?` dediler, 8 oldular" dedi. 
 
"Partimizi birinci parti yapacağız"
İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, Gelibolu pazarını ve kent esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Gün boyu yoğun ilgiyle karşılanan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, vatandaşın sorun ve sıkıntılarına çözüm önerilerinde bulundu. Gelibolu`da düzenlenen ziyaretlere İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Gelibolu İlçe Başkanı Hakan Alış, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Cengiz Yalçın, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Zişan Özaydın, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Mevlüt İnanç ve partililer katıldı. Ziyaretler ilk olarak pazar yerinde başladı. Daha sonra kent esnafını ziyaret eden İYİ Parti ekibi, vatandaşlarla da bir araya geldi. Ziyaretler, İYİ Parti Gelibolu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı ile devam etti. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, Gelibolu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak, "Partimizi karanlıklardan çıkarttık. İnşallah partimizi birinci parti yapacağız" açıklamasında bulundu.
 
Gelibolu`da iftar programına katıldılar
İftar programında konuşma yapan Gelibolu İlçe Başkanı Alış, çıktıkları bu yolda partililere başarılar diledi. İlçe Başkanı Alış; "Adaylarımızın her zaman yanındayız, her baktıkları yerde bizi görebilirler" sözlerine yer verirken, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, birlik ve beraberlik mesajı vererek; "Amacımız, Çanakkale`de İYİ Parti`mizi birinci parti yapmaktır" diye belirtti. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Özaydın; "Herşey hazır, 14 Mayıs`ı bekliyoruz" diye konuşurken, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Yalçın; "Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz zaman partimizi birinci parti yapacağımıza eminim" dedi. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz; "Bu parti yolunda çok mücadeleler verdik. Karanlıkların içinden çıkarttığımız İYİ Parti`de hiçbir dava arkadaşımız bizi yarı yolda bırakmadı. Sizler de partimizi bu noktaya taşıdınız. Umarım bu emeklerimizin karşılığında partimizi birinci parti yapabiliriz. Bu kadro, Çanakkale`yi ters çevirebilecek, baştan aşağı yenileyebilecek bir kadro. Bu kadrolarla hem Türkiye`de hem de Çanakkale`de partimizi birinci parti yapacağız. Cumhurbaşkanlığını ve parlamentoyu aldıktan sonra ülkemize derin bir nefes aldıracağız" dedi.
(Yusuf Sonkurt) 
 
Paylaş