havadurum

Şampiyon takımı ziyaret

12 DABO Direktörü Samer Şenbayrak, Basketbol’da okullar düzeyinde Türkiye Şampiyonu olan Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Kız Takımını ziyaret etti...

403
 
Pota’da Türkiye Şampiyonu olan Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Kız Takımını, Basketbol Federasyonu Temsilcisi Samer Şenbayrak ziyaret etti. Şenbayrak, bu üst düzey başarıyı Federasyon adına kutladı. Bugünlerin küçük, yarınların büyük sporcularına çeşitli hediyeler verdi. Karabiga Beldesi’ne giderek, Belediye Başkanı makamında, hem başkan hem de sporcularla buluşan Samer Şenbayrak, takımla birlikte öğle yemeği yedi.
 
Şenbayrak, kızların bu başarısının gurur verici olduğunu kaydetti ve “Henüz ilköğretim öğrencisi kızlarımızın bu başarısı hakikaten takdir edilecek bir durum. Bunca kısıtlı imkana rağmen namağlup şampiyon oluyorlar. Aynı zamanda derslerinden geri kalmıyorlar. Dışarıdan birçok burslu teklif almalarına rağmen, yine de burada kalmayı tercih ediyor. Aynı zamanda çok mütevaziler. Hepsini, hem şahsım hem de Türkiye Basketbol Federasyonu adına bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
Paylaş