Şampiyon start aldı

375
Geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile tamamlayan Beşiktaş, 2021-2022 sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı idmanla sahaya indi. Siyah-Beyazlı kulüple yeniden anlaşma görüşmeleri uzun bir süre alan ve bir ara ayrılma noktasına gelen Sergen Yalçın da takımın başında yer aldı. BJK Nevzat Demir Tesisleri`inde yapılan antrenman Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleşti. Yalçın, antrenman sırasında kısa süre basın mensupları ile konuştu.
 
İdmanda yeni transfer Salih Uçan yer alırken, EURO 2020`de oynadığından dolayı izinli olan Domagoj Vida ile Kanada Milli Takımı`nda bulunan Cyle Larin katılmadı. 
Ülkelerinden dönen ve karantinada bulunan Josef de Souza ile Welinton da takımla çalışmalarda yer almadı. Siyah-Beyazlılarda sakatlığı bulunan Ajdin Hasic ile kadro dışı olan Jermain Lens antrenmana çıkmadı. Atiba ise çalışmalarını salonda sürdürdü. Öte yandan, geçen sezonu kiralık olarak tamamlayan Güven Yalçın ile Kartal Kayra Yılmaz idmana çıkarken, takımda düşünülmeyen Boyd, Douglas ve Umut Nayir idmanda yer almadı.

4 futbolcuyla sözleşme... 
Beşiktaş`tan 4 oyuncunun yeni sözleşmesine ilişkin yapılan açıklamada: "Futbol A Takımımızın formasını başarıyla giyen futbolcularımız; Atiba Hutchinson ile 1 yıllık, Gökhan Töre 1 yıllık, Utku Yuvakuran ile 3 yıllık ve Necip Uysal ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. Yeni sezonda da formamızı giyecek olan futbolcularımıza başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. 
(Ajansspor)
Paylaş