Şampiyon Çelikhane 3

51 gün süren İÇDAŞ futbol şenliği final maçıyla sonlandı...

602
İÇDAŞ Geleneksel 5. Futbol Turnuvası  Çelikhane 2 ile Çelikhane 3 takımları arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Çok çekişmeli geçen ve normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Şampiyonu penaltı vuruşları belirledi. Rakibine 5-3’lük üstünlük sağlayan Çelikhane 3 ekibi kupayı kazandı...
 
 
İÇDAŞ Biga entegre tesislerinde 23 farklı ünitenin 22’şer çalışanı ile iştirak ettiği futbol turnuvası 51 gün sürdü. İÇDAŞ çalışanları arasında bir futbol şenliğine dönüşen etkinlikte 87 maçta 4350 dakika ter döküldü. Toplam 221 golün atıldığı turnuvada şampiyon olan Çelikhane 3 takımına ödülünü Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan verdi. Özkan törende yaptığı konuşmada “İnşallah hep birlikte bu turnuvanın 6.sını da aynı birlik, sağlık ve  mutluluk ortamında gerçekleştiririz. İÇDAŞ’ı böylesi bir etkinlik yaptığı, turnuvaya katılan herkesi ise böylesi sportmence mücadele ettikleri için kutluyorum”dedi.
 
Turnuva da hakem, sağlık ve organizasyon komitesi yanı sıra en centilmen oyuncu kupasını Özkan Ertuğrul aldı. En değerli oyuncu İlhan Karataş ve  turnuvada attığı 17 gol ile gol kralı kupasının sahibi Can Çakır oldu. Çelik Tesisleri Direktörü Fuat Erkan Tekin turnuvanın en başarılı Teknik Direktörü seçildi. En centilmen takım Bekirli Enerji ekibine kupası turnuvanın tek bayan yöneticisi Hilal Kocaeren tarafından verildi. Turnuvada 3. olan Haddehane 5 takımı kupasını Balıklıçeşme Belediye Başkanı Nihat Borazan’ın elinden aldı. Penaltı vuruşları  sonucu 2. olan Çelikhane 2 takımına kupasını Bigaspor Başkanı İrfan Zeren takdim etti. Kupa töreni sonrası Çelikhane 3 takımı şampiyonluğunu taraftarlarıyla birlikte doyasıya kutladı.
 
 
 
Paylaş