havadurum

Salonlar çiçek açacak!

707
Çanakkale Belediyespor-Büyükçekmece Voleybol Akademi;
Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Ligi A grubunda, Play-Off`a katılmak için ilk 4 mücadelesi yapan File`nin Çanakkaleli Sultanları geçen hafta İstanbul`da Mehmet Erdem Marmara Akademisi takımını 3-2 mağlup ederek moral bulmuştu. Çanakkale Belediyespor bu kez, 6 Mart 2021 cumartesi günü saat 14.00`de Anafartalar Spor Salonu`nda başlayacak müsabakada bir başka İstanbul takımı Büyükçekmece Voleybol Akademi`yi konuk edecek. Salona mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak Boğazın Sultanları bunu gerçekleştirmede kararlı. 

Yeşil Bayramiçspor-Bursa Nova Gençlik;
Bu sezon mücadele verdiği Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi, 2.Grup`ta zirve yarışına katılmasına rağmen, olumsuz sonuçlar nedeniyle Play-Off`a yükselme şansını kaybeden Yeşil Bayramiçspor evinde Bursa temsilcisini ağırlayacak. 7 Mart 2021 pazar günü saat 14.00`de Bayramiç Spor Salonu`nda Nova Gençlik takımı ile karşılaşacak File`nin Bayramiçli Sultanları bu müsabakada puandan daha çok, prestij için ter dökecek. 
Çan Gençlik Kalespor-Vakıfbank;
Elit Kadın Voleybol Takımlarının bulunduğu Misli Com. Sultanlar Ligi`nde tutunamayıp, bir alt kategori olan 1.Lige düşen Çan Gençlik Kalespor, sezonun son maçını evinde geçirecek. 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 14.00`de Çan`ın Şehit Halil İbrahim Eriç Spor Salonu`nda Şampiyon Adayı, lider Vakıfbank`la karşılaşacak Kalespor, böylelikle Sultanlar Ligi serüvenine nokta koyacak. Bilindiği gibi, Çan Gençlik Kalespor ile birlikte İlbank, Beşiktaş ve Beylikdüzü (İstanbul) takımları Sultanlar Ligine haftalar öncesinde veda etmişlerdi. 
(Cahit Göveren)
Paylaş