Salon sporları revaçta

Çanakkale`de bu sezon seyirci patlamasının yaşandığı Voleybol ve Basketbol`da Ç. Belediyespor, Bigaspor ve Yeşil Bayramiçspor bayan takımlarıyla ses getiriyor...

766
Tüm Dünya`da ve Türkiye`de okumuşluğun simgesi kabul edilen salon sporlarına ilgi giderek artıyor. Önceki yıllarda salonlarda yapılan müsabakalar az seyirciye hitap ederken, şimdilerde tribünler dolup taşıyor. Kenti salon sporlarıyla ülke genelinde temsil eden Ç.Belediyespor , Bigaspor ve Yeşil Bayramiçspor hafta sonunu evlerinde geçirecek. Buna göre;
 
Çanakkale Belediyespor
Türkiye Bayanlar Voleybol 2.ligde zirve mücadelesini sürdüren Mavi-Beyazlı ekip 3 Şubat 2013 pazar günü saat 16.00`da 1500 seyirci kapasiteli Anafartalar Spor Salonu`nda Karşıyaka Voleybol takımı ile karşılaşacak. Çanakkale Belediyespor geçen hafta sonu İzmir`de Arkas`ı 3-2 mağlup edip, galibiyet serisini devam ettirdi. Antrenör Vedat Mekik yönetiminde Play-Off`a yükselme hedefini gerçekleştirmek için klasmanda ilk 4 takım arasında bulunmak isteyen filenin Mavi-Beyazlı sultanları rakibini bu sezon ikinci yenilgiye uğratmak için çaba gösterecek. Hatırlanacağı gibi, ilk yarıda İzmir`de oynanan maçı Çanakkale Belediyespor 3-0 kazanmıştı. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan Çanakkaleli spor severleri müsabakaya davet etti.
 
Bigaspor
Bu sezon katıldığı Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligde (TKB2L) tecrübe aşaması yaşayan Lacivert-Beyazlı takıma Bigalı spor severler ilgi gösterirken, büyük destek veriyor. İç salonda oynanan müsabakalarda Spor Salonu tribünleri dolup taşıyor. Geçen hafta deplasmanda Edirnespor`a 92-38 mağlup olan Bigaspor Kadınlar Basketbol Takımı bu kez 3 Şubat 2013 pazar günü saat 15.00`de evinde Sakarya Üniversitesi`ni konuk edecek. Rakibi gibi 19 puanı bulunan Bigaspor`un seyirci desteği ile bu müsabakayı kazanıp, galibiyet sayısını 5`e çıkarması bekleniyor.
 
Yeşil Bayramiçspor
Onikinci haftası geride kalan Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Ligde 10 galibiyet ve 2 de yenilgi alan Yeşil Bayramiçspor geçen hafta İstanbul deplasmanında Hasan Doğan Spor Salonu`nda Bahçelievler`i zorlu geçen maçta 3-2 mağlup etti. Bayramiç halkının yakın ilgi ve desteği ile ligin dişli ekipleri arasında bulunan filenin Yeşil-Beyazlı sultanları 3 Şubat 2013 pazar günü saat 13.00`de Bayramiç Spor Salonu`nda kozlarını İnegöl K. Gençlik ile paylaşacak.
 
Olay Spor
Paylaş