Salon sporları revaçta

Bu sezon kent sporunu file ve potada ülke genelinde temsil eden Çanakkale Belediyespor, Bigaspor ve Yeşil Bayramiçspor bayan takımları yarın ciddi rakiplerle karşılaşıyor...

663
Çanakkale Belediyespor
İsmet Güneşhan Başkanlığında, Antrenör Vedat Mekik yönetiminde 2.ligde zirve mücadelesi veren Mavi-Beyazlı Kulübün Bayanlar Voleybol Takımı sezonun ilk yarı son maçını 18 Mart Spor Salonu`nda geçirecek. Yarın (6 Ocak 2013 pazar) saat 16.00`da grubun iddialı ekiplerinden Altınoluk Belediyespor`la karşılaşacak Çanakkale Belediyespor Play-Off hedefini gerçekleştirebilmek için salona mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Bilindiği gibi, statü gereği grubunda normal sezonu ilk 4 takım arasında tamamlayan ekipler Play-Off grubuna yükselecek. Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde, maratonun ikinci devre maçlarına ara verilmeden 13 Ocak 2013 pazar günü başlanacak. Çanakkale Belediyespor bu tarihte kozlarını İzmir`de lider Karşıyaka ile paylaşacak.
 
Bigaspor
Bu sezon ilk kez katıldığı Türkiye Kadınlar Basketbol 2.ligde (TKB2L) istediği sonuçları alamasa da, tecrübe aşamasından geçen Bigaspor yarın (6 Ocak 2013 pazar) saat 15.00`de Biga Spor Salonu`nda grup lideri, güçlü Çankaya Üniversitesi`ni ağırlayacak. Ligde oynadığı 11 maçta salonlardan 4 kez galibiyet, 7 defa da yenilgi ile ayrılan Bigaspor Kadınlar Basketbol Takımının başkent ekibi karşısında alacağı sonuç merak ediliyor. Basketbol sevgisi artan ve takımlarına destek veren Bigalı spor severlerin yarınki maçta Spor Salonu`nu doldurması bekleniyor.
 
Yeşil Bayramiçspor
Mütevazi kadrosu ile yer aldığı Türkiye Bayanlar 3.liginde son derece başarılı sonuçlar elde eden Yeşil Bayramiçspor Play-Off`a yükselme yolunda önemli adımlar atıyor. File`nin Yeşil-Beyazlı sultanları yarın (6 Ocak 2013 pazar) saat 14.00`de Yalova Çiftlikköy Belediyespor`un konuğu olacak. Yeşil Bayramiçspor yönetiminin özverili çalışmaları ve ilçe halkının yoğun ilgisi ile moral motivasyonu üst düzeyde olan Bayanlar Voleybol takımı bu deplasman maçından da galibiyetle ayrılıp, gruptaki iddiasını güçlendirmek istiyor.
Paylaş