havadurum

Salgın Hakkında Her Şey: Kente Dair Programında Prof. Dr. Alper Şener konuk olacak

Prof. Dr. Alper Şener, Kente Dair Programında, Çanakkale Belediyesi youtube kanalında salgını anlatacak.

618

Koronavirüs salgınıyla ilgili son gelişmeleri, riskleri ve çözüm önerilerini öğrenmek isteyenler, 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 11.00’de Çanakkale Belediyesi YouTube Kanalı’nı takip edin. Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Alper Şener, salgını anlatacak.

Kente Dair Programı

Çanakkale Belediyesi, bu ihtiyacı karşılamak için YouTube Kanalında “Kente Dair” adlı bir program başlattı. Programda, çeşitli alanlardan uzmanlar, kentle ilgili konuları değerlendiriyor. Programın sunuculuğunu ise Çanakkale Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşe Özkan yapıyor.

Prof. Dr. Alper Şener Konuk Oluyor

Programın bu haftaki konuğu ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Şener. Şener, salgınla ilgili son gelişmeleri, riskleri ve çözüm önerilerini anlatacak.

Programı Nasıl İzleyebilirsiniz?

Program, 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 11.00’de Çanakkale Belediyesi YouTube Kanalında canlı olarak yayınlanacak. Programı izlemek için kanala abone olabilir, bildirimleri açabilir ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Programın ardından, kanalda daha önce yayınlanan diğer programların da içeriklerine ulaşabilirsiniz.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş