Sahilde oltayla balık keyfi

Çanakkale’de modern bir görünüme kavuşturulan Sarıçay Rıhtım ve DSİ önü kıyı bandı, amatör balıkçıların yeni adresi oldu.

611
Boş zamanlarını balık tutarak geçiren amatör balıkçılar, belediyenin modern bir hale getirdiği kıyı bandına akın ediyor. Sabah erken saatlerde oltalarını alan amatör balıkçılar, kıyı bandında balık tutmanın keyfini çıkarıyor. Gün içerisinde tuttukları izmarit, kupa ve karagöz balığı amatör balıkçıların yüzünü güldürürken, boğaz manzarasının tadını çıkaran amatör balıkçılar, kıyı bandını ele alarak modern bir görünüme kavuşturan belediyeye teşekkür ettiler. Özellikle hafta sonu amatör balıkçılarla dolup taşan kıyı bandı, hafta içinde de balıkçıların gözde mekanı arasında yer alıyor. DSİ önü kıyı bandında balık tutarak boş zamanlarını değerlendirdiklerini belirten amatör balıkçılar, son günlerde izmarit balığının yanı sıra az sayıda kupa ve karagöz balığı yakaladıklarını ifade ettiler.
 
Öte yandan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla düzenlediği teknik inceleme gezisi sırasında, belediyenin modern bir görünüme kavuşturduğu kıyı bandında balık tutan vatandaşlarla bir süre sohbet etmişti.
Paylaş